Ako si ti zadovoljan, i mi smo

Zaposlenicima nudimo mogućnost da u rastućem poduzeću daju odlučujuć doprinos razvoju poduzeća i time ostvare pravi napredak i u vlastitom razvoju. Predanost, motivacija i spremnost na rad nagrađuju se individualnim osobnim i profesionalnim razvojem te poštovanjem. Pritom smo mi pouzdan poslodavac. Nudimo okruženje u kojem se kultura povratnih informacija i učenja na greškama koristi kako bismo postajali sve bolji. Ističemo našu pozitivnu i raznovrsnu radnu atmosferu: različite kulture, porijekla i životopisi dovode do šarenog mozaika svjetonazora koji su izvrsno usklađeni.

Na dnevnoj bazi radimo na stvaranju okruženja u kojem svaki zaposlenik rado dolazi na posao, osjeća se dobro i može se razvijati.

Talente je potrebno poticati. Zbog toga na svakom odjelu veliku važnost pridajemo osobnim i stručnim mjerama usavršavanja, bilo da je riječ o osobnom treningu, dnevnim/tjednim seminarima ili cjelovitom studiju.

Danas već mislimo na sutra i podržavamo te dodacima plaći radi stjecanja imovine i dodatkom za mirovinsko osiguranje. Vrhunac su dodatak za troškove struje, 13. mjesečna plaća te brojne pogodnosti za renomirane proizvode i usluge.

Klizno radno vrijeme, rad od kuće i mobilni rad: je li to moguće uskladiti s uvjetima u poduzeću? Ovdje imaš mogućnost prilagođavanja svoje radne svakodnevice individualnim potrebama.

Nudimo najrazličitije zdravstvene akcije i manifestacije nakon posla budući da nam je zdravlje i dobrobit naših zaposlenika vrlo važna ‐ za svakoga ponešto.

Zahvaljujući svom uredskom prijenosnom računalu ‐ i eventualno uredskom mobitelu ‐ uvijek si u toku neovisno o mjestu na kojem se nalaziš. U našim uredima vlada stalna ugodna temperatura prostora zahvaljujući geotermičkoj tehnologiji.

Bio to TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalska zabava ili godišnja ljetna zabava ‐ neprekidno se izmjenjujemo i slavimo svoj uspjeh poduzeća zajedno u opuštenoj atmosferi.

Nema dugog traženja slobodnih parkirališnih mjesta, opušteno ostavljaš svoj auto na parkiralištu tvrtke.

Izbor svježih jela, ugodno zajedništvo, prijazna atmosfera i privlačna krovna terasa ‐ tako izgleda uobičajena stanka za ručak u blagovaonici „Timo’s Esszimmmer”.

Svakodnevno pij onoliko vode koliko želiš. Naravno, isto vrijedi i za sve ljubitelje kave i čaja koji se u bilo kojem trenutku mogu poslužiti na brojnim aparatima.

Ako se vozite autobusom i vlakom, pažnja: postoji mogućnost popusta na redovitu cijenu karte kako biste povoljno i ugodno putovali.

Vreće za sjedenje i ležanje Fatboy živih boja, moderni kutovi za razmjenu ideja i obližnja dolina Neandertal pozivaju na opuštanje i mir. Kad bolje pogledamo, vidimo da su nekima već upravo ovdje na pamet padale najbolje ideje.

Preporučuju posloprimci

»TOP Company«

Ovdje možeš pročitati kako je tvrtka TIMOCOM prošla kao poslodavac.

Fair Company

Mi smo Fair Company jer…

...nagrađujemo, potičemo i cijenimo rad naših zaposlenica i zaposlenika u skladu sa zaslugama. To se može prepoznati npr. po tome što i vježbenici i izvanredni studenti već mogu preuzeti odgovornost za vlastite zadatke i postoji mogućnost da budu primljeni u fiksni radni odnos. Kreativnost svih zaposlenika vrlo nam je važna, zbog toga su ideje kod nas kao vlasničke tvrtke iznimno cijenjene i nagrađene. Ravnoteža poslovnog i privatnog života aktivno se potiče između ostalog kliznim radnim vremenom i ukidanjem prekovremenog rada.

Zainteresiran? Prijavite se za posao kod nas sada i postanite dio našeg tima!

Prijavite se online sada

Imaš pitanja? Naš HR tim rado će ti biti na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled­ događanja

Želiš nas upoznati? Ništa nam nije draže od toga. Mi u tvrtci TIMOCOM veliki smo obožavatelj izravnih, osobnih razgovora u ugodnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo zanimljivom razgovoru s tobom na sljedećim događanjima - uživo i u boji.

Događanje Razdoblje Mjesto Vrsta

Naša sljedeća događanja još nisu utvrđena. Čim ona budu isplanirana, obavijestit ćemo te o tome ovdje u našem pregledu događanja.

No u bilo kojem trenutku možeš nam Tvoja prijava digitalno poslati prijavu – samoinicijativno ili za naše ponude slobodnih radnih mjesta. Radujemo se što ćemo te osobno upoznati!

TIMOCOM usput na društvenim mrežama

Facebook Logo
TIMOCOM Career
15.08.2019

Unsere Auszubildende Larissa unterstützt aktuell tatkräftig unser HR-Team bei der Umsetzung von Projekten.
Während der Ausbildung bei TIMOCOM erhalten unsere Auszubildenden (m/w/d) Einblicke in die verschiedenen Abteilungen. Für das Jahr 2020 bieten wir wieder einige Ausbildungsplätze sowie duale Studiengänge in den Bereichen IT, Marketing, Customer Focus und Finance an. #TIMOCOM #TIVERSITY #Teamwork #Azubis #Ausbildung  ...više

TIMOCOM Career
14.08.2019

Wieso das letzte Urlaubsfoto 📸 nicht in die Bewerbungsunterlagen gehört, erklärt euch Lydia im Bewerbungstipp des Monats.  ...više

TIMOCOM Career
07.08.2019

Von Erkrath bis nach LA und darüber hinaus!
Satte 9.395 km ist unser TIMOCOM Team beim Stadtradeln geradelt und hat unter allen Teilnehmern in Erkrath den 1. Platz belegt. 🥇Herzlichen Glückwunsch an dieser Stelle! 🏆 #TIMOCOM #Stadtradeln #TIVERSITY  ...više

na vrh

Prihvaćam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranih sadržaja i promidžbe. Saznajte više