06.09.2016

Nova funkcija unutar transportne platforme

TimoCom predstavlja vrhunac godine na sajmu IAA Nutzfahrzeuge

(4)

Erkrath, 31.08.2016 – Stalna optimizacija transportne platforme je pružatelju IT usluga, tvrtci TimoCom, najveći prioritet. Upravo u doba Logistike 4.0 teme poput automatizacije, umrežavanja i digitalizacije su za transportnu i logističku branšu od velikog značenja. Ovi razvoji potrebuju inovativne ideje unutar transportne platforme TimoCom kako bi dorasli zahtjevima budućnosti. Stoga nova funkcija tvrtke TimoCom već stoji u svom startnom bloku. Točno na početku sajma IAA Nutzfahrzeuge 2016 tvrtka će ekskluzivno predstaviti svoj vrhunac godine.

Od 22. do 29. rujna 2016. sajam IAA Nutzfahrzeuge u Hannover ponovno poziva zaljubljenike u transport i logistiku. „TimoCom podržava ovogodišnji slogan sajma IAA, ‘Ideje su ono što nas pokreće‘. Uz vrhunce sajma, podupiremo i digitalnu transformaciju naše transportne platforme i pripremamo korisnike za Logistiku 4.0“, najavljuje Company Spokesman TimoComa, Marcel Frings.

Biti u toku
U dvorani 13 tim tvrtke TimoCom na štandu C32 predstavlja najnovije funkcije najveće transportne platforme u Europi na kojoj će se dnevno olakšati poslovanje više od 110 000 korisnika. Tim je uvijek dostupan ako imate pitanja i podupire korisnike i zainteresirane da direktno isprobaju platformu i njene korisne aplikacije, kao i novu funkciju.
Posjet štandu tvrtke TimoCom apsolutno je obavezan za špeditere i prijevoznike tereta, otpremnim poduzećima te pružateljima transportnih i logističkih usluga! Svi sudionici unutar transportne branše srdačno su pozvani da s timom osobno i na licu mjesta popričaju o poslovnom uspjehu i doznaju kako ih TimoCom u tome može podržati.

Ove se godine po prvi put na sajmu IAA Nutzfahrzeuge nudi novi portal za umrežavanje, Match & Meet. Preko njega se izlagači i posjetitelji mogu umrežiti već i prije početka sajma ili se dogovoriti za razgovor na jednom od štandova. TimoCom se kao izlagač registrirao na portal. Odlična prilika za stupanje u kontakt s pružateljem IT usluga, čak i prije sajma.

Pressemitteilungen herunterladen