TIMOCOM Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
"Naše stranke stavljamo zaista pod povećalo!"

Odvjetnik Alexander Oebel

Director Debt Collection & Legal Affairs

Odvjetnik Alexander Oebel, Director Debt Collection & Legal Affairs, TIMOCOM

Sa provjerom podataka ići na sigurno

Svakodnevno se trudimo, da bi naši korisnici mogli efikasno i sugurno raditi s našom transportnom platformom – to je naš zadatak. Kako se transakcije odvijaju direktno među strankama, za nesmetani tijek samih transakcija nužno je također da se i svaki pojedinac ponaša u skladu s načelima brižnog trgovca.

Informativna grafika za TIMOCOM Identify

Provjera identiteta poslovnog partnera:

  • Zatražite odgovarajuću ponudu iz TimoComove transportne platforme u obliku ispisa od strane potencijalnog poslovnog partnera. Na taj se način može izravno provjeriti da li i on sam ima pristup transportnoj platformi.
  • Pregledatje u direktoriju poduzeća profil vašeg potencijalnog poslovnog partnera. Pomoći funkcijom preuzimanja i prijenosa dokumenata već bi trebao prenijeti često zahtijevane dokumente, koji mogu pomoći u svrhi identifikacije.
  • Usporedite podatke sa dokumentacijom koja je prenešena u dirktoriju poduzeća.
  • Usporedite podatke o osobi za kontakt, primjerice jesu li ime, telefonski broj i adresa e-pošte identični onima pohranjenima u direktoriju poduzeća.

Ukoliko bi nakon kontrole još postojala opravdana sumnja u podatke poslovnog partnera, TIMOCOM Identify će vam pomoći kod identificiranja potencijalnog partnera.

Kod zahtjeva za identifikaciju potrebni su:

  • Ispis ponude iz transportne platforme TIMOCOMa koju vam je poslao poslovni partner
  • Preslilke prenesenih dokumenata iz direktorija tvrtki ili zaprimljene dokumentacije poduzeća potencijalnog poslovnog partnera
  • U potpunosti ispunjen Obrazac naloga s navedenim razlozima za sumnju

Svu dokumentaciju potrebno je poslati TIMOCOMu putem e-pošte na info.hr@timocom.com ili faxom na broj +49 211 88 26 14 00.

Preuzimanje obrazca

Za opsežnu besplatnu provjeru TIMOCOMu je potrebno najviše 5 radnih sati. Odgovor slijedi pismenim putem – radnim danom u vremenuod 08:00 do 17:00 sati

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.