TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.

Sa provjerom podataka ići na sigurnoTimoCom Identify

Svakodnevno se trudimo, da bi naši korisnici mogli efikasno i sugurno raditi s našim programima. Za nesmetani tijek samih transakcija nužno je također da se i svaki pojedinac ponaša u skladu s načelima brižnog trgovca.

Provjera identiteta poslovnog partnera:

  • Zatražite odgovarajuću ponudu iz TC Truck&Cargo® u obliu ispisa od stranepotencijalnog poslovnog partnera. Na taj se način može izravno provjeriti da li i on sam ima pristup burzi tereta.
  • Zatražite poslovnog partneradostavu dokumentacije za identifikaciju, koja je potrebna kod dodjeljivanja naloga novim poslovnim partnerima.
  • Usporedite podatke iz dokumentacije koja vam je poslana s podacima koji su pohranjeni u profilu poduzeća u TC Profile® burzi tereta.
  • Usporedite podatke o osobi za kontakt, primjerice jesu li ime, telefonski broj i adresa e-pošte identični onima pohranjenima u TC Profile®.

Ukoliko bi nakon kontrole još postojala opravdana sumnja u podatke poslovnog partnera, TimoCom Identify će vam pomoći kod identificiranja potencijalnog partnera.

Kod zahtjeva za identifikaciju potrebni su:

  • Ispis ponude iz TC Truck&Cargo® koju vam je poslao poslovni partner
  • Preslilke zaprimljene dokumentacije poduzeća potencijalnog poslovnog partnera
  • U potpunosti ispunjen Obrazac naloga s navedenim razlozima za sumnju

Svu dokumentaciju potrebno je poslati putem e-pošte na identify@timocom.com ili faxom na broj +49 211 88 26 50 00 TimCom Identify Team će obaviti opširnu i besplatnu provjeru za najviše 5 radnih sati. Odgovor slijedi pismenim putem – radnim danom u vremenu od 08:00 do 17:00 sati.

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.