TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.

Jedna od naših jakih strana: IT!Tehnička sigurnost

TimoComova sigurnosna mreža obuhvaća i dosljedno investiranje u najmodernije IBM i Oracle tehnologije. Tako korisnici TimoComa dobivaju pristup High-Tech platformi najviše moguće klase, koja omogućava brzo i sigurno poslovanje.

Dva geografski odvojena i nezavisna računalna centra na najvišoj razini sigurnosti pružaju cjelovite sigurnosne sustave (Backup-sustave), koji su dostupni i u slučaju katastrofe, oni jamče da se naš softver može koristiti u uobičajenoj kvaliteti.

Mi sa posebnom pažnjom postupamo sa vašim podacima Zbog toga TimoCom nosi oznaku "Hosted in Germany": "Ta oznaka prikaziva našim korisnicima, da se njihovi podaci koriste u Njemačkoj. Dakle, oni su podložni njemačkom zakonu – a posebno njemačkim zakonima o zaštiti podataka, koja se smatraju jednim od najstrožih u Europi", objašnjava Marco Haack, direktor IT infrastrukture i usluge.

Kao IT-specijalist, tvrtka TimoCom nudi:

  • Enegetski štedljiva i po ISO/IEC 27001-certificate certificirana računalna centra
  • Siguran prijenos podataka zahvaljujući kriptiranom protokolu SSL
  • 24/7 Monitoring i Operating, s vlastitim IT odjelom
  • Višestruko redundantan priključak na internet
  • Snažan vatrozid i višeslojni sustavi za zaštitu od virusa
  • Svi podaci su "Hosted in Germany"

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.