TIMOCOM Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.


TIMOCOM Mobil

Aplikacija za tablete i pametne telefone. Potpuno mobilno korištenje sustava TIMOCOM

Najveću europsku transportnu platformu možete imati na dohvat ruke uvijek i posvud! Jako je jednostavno: preuzmite TIMOCOM aplikaciju transportnog barometra – ona je Vaš mobilni pristup svim kupljenim proizvodima tvrtke TIMOCOM! Bilo da je riječ o burzi transporta, platformi za natječaje, platformi za praćenjeburzi utovara ili transportnom direktoriju – ovom aplikacijom možete se prijaviti na Vaš TIMOCOM račun i dok ste na putu te disponirati s bilo kojeg mjesta.*

AppStores QR-Code

Vaše prednosti:

  Imate potpuni pristup Vašem TIMOCOM računu, čak i dok ste na putu
  Reagirajte odmah i bilo kada na poslovne prilike
  Pronađite terete diljem Europe i ponudite utovarni prostor
  Zahvaljujući GPS praćenju vozila uvijek ćete znati gdje se Vaša vozila nalaze, neovisno o tome gdje ste u tom trenutku
  Sudjelujte na natječajima kada god želite
  Ponudite fleksibilne skladišne površine i brzo pronađite slobodna skladišta
  Mobilno se umrežite zahvaljujući poduzetničkim profilima za transport i logistiku u platformi TC Profile®

Aktivnost na tržištu, uvijek i odasvud

Potpuno mobilno korištenje sustava TIMOCOM - aplikacija transportnog barometra

Mobilni pristup TIMOCOM integriran je u aplikaciji transportnog barometra. Tako su Vam na raspolaganju i trenutni tržišni podaci europske cestovne transportne branše. O cjenovnim pregovorima na licu mjesta može se bolje raspravljati. Uz TIMOCOM ste mobilni, u bilo koje vrijeme, bilo gdje i u potpunosti spremni za akciju – sljedeća poslovna prilika je na dohvat ruke i samo jedan klik dalje od Vas.

* Za korištenje putem mobilnog krajnjeg uređaja mora biti registriran stalni PC. Za svaki dodatni uređaj je potreban dodatni TIMOCOM Account.

TIMOCOM transportni barometar

Transportni barometar predstavlja trenutna mjesta ponude kapaciteta teretnih i utovarnih prostora na europskom cestovnom transportnom tržištu. Na taj način imate uvid u stvarnu sliku europskog transportnog i logističkog poslovanja. Uz pomoć transportnog barometra disponenti iz ureda mogu procijeniti trenutnu situaciju tereta i utovarnog prostora u ostalim zemljama. Na taj način poduzeća mogu bolje reagirati na kolebanja cijena, te u cijelosti bolje planirati svoju dispoziciju. Zahvaljujući velikoj sadržajnosti, transportni barometar jak je instrument za određivanje tržišne cijene.

TIMOCOM transportni barometar - Praktični instrument za bolji uvid i transparentnost

Kako se stvaraju podaci

TIMOCOM kao lider na tržištu među burzama tereta i utovarnih prostora stavlja svake sekunde na raspolaganje opsežni podatkovni materijal. Do 750 000 ponuda tereta i utovarnog prostora koje dnevno u platformi TC Truck&Cargo® objavi preko 127 000 korisnika vrednuje se za transportni barometar i vizualizira u realnom vremenu.

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.