TIMOCOM Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
Ako ste vi zadovoljni, i mi smo

Ako ste vi zadovoljni, i mi smo

Zaposlenicima nudimo mogućnost da se iskažu u rastućem poduzeću te da tijekom vlastitog razvoja postignu pravi napredak. Predanost, motivacija i spremnost na rad nagrađuju se individualnim i profesionalnim razvojem, kao i zahvalom. Stoga se smatramo pouzdanim poslodavcem. Nudimo okruženje u kojem se cijeni povratna informacija i uči na greškama kako bismo se što više poboljšali. Ističemo našu pozitivnu i raznovrsnu radnu atmosferu: Različite kulture, porijekla i životopisi rezultat su šarolikog mozaika svjetonazora koji su izvrsno usklađeni.

Pozitivna radna klima

Na dnevnoj bazi radimo na ostvarenju okruženja u kojem svaki zaposlenik rado dolazi na posao, osjeća se dobro i može se razvijati.

Usavršavanja

Talente je potrebno podupirati. Stoga u svakom odjelu veliku važnost pridajemo osobnim i stručnim mjerama usavršavanja, bila to osobna obuka, dnevni/tjedni seminari ili cjeloviti studij.

Dodatne usluge

Danas već mislimo na sutra te vas podržavamo kapitalnim uslugama i dodatkom za programe mirovinskog osiguranja. Vrhunac su dodatak za troškove struje, 13. mjesečna plaća te razne pogodnosti za renomirane proizvode i usluge.

Usklađivanje poslovnog i privatnog života

Klizno radno vrijeme, kućni i mobilni ured je moguće ujediniti s profesionalnim uvjetima rada? Ovdje imate mogućnost prilagođavanja radne svakodnevnice zasebnim potrebama.

Briga za zdravlje

Nudimo razne zdravstvene aktivnosti i priredbe nakon posla, jer nam je dobrobit zaposlenika iznimno važna ‐ - za svakog po nešto.

Suvremena uredska oprema

Na putu, neovisno gdje i usred svega, uz vlastito prijenosno računalo ‐ ili, ovisno o položaju, uz mobilni telefon tvrtke ‐ kako ne biste propustili važne novosti.

Interni događaji

Bio to TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, Karnevalsparty ili godišnja ljetna zabava ‐ stalno se izmjenjujemo i slavimo uspjeh tvrtke zajedno, u opuštenoj atmosferi.

Besplatna parkirna mjesta

Ne trebate dugo tražiti besplatno parkirno mjesto, jednostavno bez opterećenja ostavite automobil na parkiralištu tvrtke.

Interna kantina

Izbor svježih jela, ugodno druženje i atmosfera te primamljiva krovna terasa ‐ tako izgleda uobičajena pauza „Timo´s Esszimmer“.

Neograničena količina pića

Dnevno pijte vode koliko hoćete. Jednako vrijedi i za kavoljupce i čajoljupce koji se bilo kada mogu poslužiti na jednom od brojnih aparata.

Snižena karta na tvrtku

Ako se vozite autobusom i vlakom, pažnja: postoji mogućnost popusta na redovitu cijenu karte kako biste povoljno i udobno bili na putu.

Mogućnosti odmora

Šarene vreće za sjedenje i ležanje, moderni kutci za brainstorming i dolina Neandertal pozivaju na opuštanje i mir. Kad bolje razmislimo, nekima su upravo ovdje na pamet padale neke od najboljih ideja.

Sada ste vi na redu

Jednostavno bacite oko na ophođenje u tvrtci TIMOCOM:

Preporučuju njemački posloprimci

TOP Company

Pročitajte kako je TIMOCOM uspio kao poslodavac u Njemačkoj.

kununu-TOP-Company-Poslodavac-Oznaka kvalitete
kununu – OPEN Company – Poslodavac-Oznaka kvalitete

Fair Company

Mi smo fer tvrtka, jer...

Mi smo FairCompany

...nagrađujemo, potičemo i cijenimo rad naših zaposlenika sukladno zaslugama. To se npr. može prepoznati po tome što već vježbenici i studenti preuzimaju odgovornost za vlastite zadatke te postoji mogućnost da ih se odmah primi u fiksni radni odnos. Kreativnost svih zaposlenika jako nam je važna, ideje su kod nas kao vlasničke tvrtke iznimno cijenjene i nagrađene. Ujednačeni balans posla i osobnog života među ostalim se potiče kliznim radnim vremenom i ukidanjem prekovremenih.

Pregled događanja

Želite nas upoznati? NIšta nam nije draže od toga. Mi u TIMOCOMu veliki smo obožavatelj izravnih, osobnih razgovora u ugodnoj atmosferi.
Zbog toga se radujemo zanimljivom razgovoru s Vama na sljedećim događanjima - uživo i u boji.

Događaj Vremenski period Mjesto Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Događaj

TIMOCOM usputno preko društvenih mreža

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo
Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.