TIMOCOM Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
Neka vaša stručna kvalifikacija bude idealan početak

Neka vaša stručna kvalifikacija bude idealan početak

Za učenike

Iz škole odmah u poslovnu svakodnevnicu. Pratimo te na uzbudljivom putu u poslovni svijet i brinemo se da dobiješ zasebno sva stručna znanja i izučiš osobne sposobnosti potrebne za obrazovanje. Osim toga, jako nam je važno da se dobro osjećaš u bilo koje doba i da se možeš dalje obrazovati. To znači: Tvoj instruktor obuke kao i stručni mentor uvijek će imati sluha za tebe i već na početku možeš dati sve od sebe i podržati svoj tim.

Ovdje možeš pronaći naša slobodna radna mjesta. Pogledaj. Ako trenutno nemamo raspisanih radnih mjesta za usavršavanje, vrijedi: inicijativa, uvijek i rado!

Slobodna mjesta za usavršavanje Inicijativna prijava

Vaše mogućnosti­ razvoja

Priča o uspjehu: Od usavršavanja do finog skoka kao Software Developer

Priča o uspjehu: Od usavršavanja do finog skoka kao Software Developer

Marcel Norres svoje je kratko usavršavanje kod nas uspješno završio kao razvojni inženjer za softver. Dok je radio u IT-odjelu tvrtke kao razvojni inženjer za softver, uz to je još i završio trogodišnji studij za poslovnu informatiku. „Nikada ne prestajemo učiti. Stoga je za mene bilo važno ostati u toku i nakon usavršavanja te se dalje razvijati. Posebno sam veseo zbog osobne i financijske potpore tvrtke TIMOCOM.“

Za studente, vježbenike i pripravnike

Usred studija si i tražiš dodatno iskustvo u praksi ili si već uspješno završio/la studij? Prijavi se onda kod nas. Tražimo osobnosti a ne gotove karijere. Osim toga, s nama životopisu možeš nadodati nove uzbudljive izazove. Veselimo se našem zajedničkom rastu.

Tražimo apsolvente sljedećih studija ili slične izobrazbe po pitanju razvoja softvera:

  • Studij informatike ili poslovne informatike
  • Studij matematike
  • Studij nacionalne i gospodarske ekonomije (npr. uz fokus na financijski, osobni ili menadžment događaja)

Ako je za neko radno mjesto poželjan neki drugi studij ili posebna kvalifikacija, isto možeš pregledati na našim trenutnim natječajima za radna mjesta.

Ako trenutno nemamo raspisanih radnih mjesta za usavršavanje ili praksu, i ovdje vrijedi: inicijativa, uvijek i rado!

Slobodna radna mjesta za studente Inicijativna prijava

Vaše mogućnosti­ razvoja

Priča o uspjehu: Od pripravnice do upraviteljice projektima

Priča o uspjehu: Od pripravnice do upraviteljice projektima

Jana Schmilewski je nakon trogodišnjeg studija gospodarske ekonomije kod nas započela s pripravništvom. U međuvremenu je postala stalna zaposlenica kao upraviteljica projektima u marketingu i uz to dovršava magisterij Science in Marketing & Communication. Zanimljive sadržaje tijekom studija primjenjuje i na poslu. „Studij mi je pomogao u karijeri. Nakon prakse sam znala da želim ostati raditi u TIMOCOMu te paralelno završiti magisterij. Vrlo se radujem osobnoj i stručnoj potpori svog poslodavca.“

Preporučuju njemački posloprimci

TOP Company

Pročitajte kako je TIMOCOM uspio kao poslodavac u Njemačkoj

kununu-TOP-Company-Poslodavac-Oznaka kvalitete
kununu – OPEN Company – Poslodavac-Oznaka kvalitete

Fair Company

Mi smo fer tvrtka, jer...

Mi smo FairCompany

...nagrađujemo, potičemo i cijenimo rad naših zaposlenika sukladno zaslugama. To se npr. može prepoznati po tome što već vježbenici i studenti preuzimaju odgovornost za vlastite zadatke te postoji mogućnost da ih se odmah primi u fiksni radni odnos. Kreativnost svih zaposlenika jako nam je važna, ideje su kod nas kao vlasničke tvrtke iznimno cijenjene i nagrađene. Ujednačeni balans posla i osobnog života među ostalim se potiče kliznim radnim vremenom i ukidanjem prekovremenih.

Pregled događanja

Želite nas upoznati? NIšta nam nije draže od toga. Mi u TIMOCOMu veliki smo obožavatelj izravnih, osobnih razgovora u ugodnoj atmosferi.
Zbog toga se radujemo zanimljivom razgovoru s Vama na sljedećim događanjima - uživo i u boji.

Događaj Vremenski period Mjesto Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Događaj
Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.