TIMOCOM Augmented Logistics

Novi nastup brenda TIMOCOM

Logistička branša je na prekretnici. Tako i TIMOCOM. Za našu budućnost i za budućnost branše imamo novu viziju i misiju. Ovaj novi strateški pravac odrazit će se u našoj cjelokupnoj pojavi.

Što vas zanima?

Mijenjaju se logotip, izjava (Claim) i oznaka transportne platforme. Zadržat ćemo plavu boju.
Logistička branša se mijenja, a tako i TIMOCOM. Povezujemo nalogodavce i nalogoprimce, strojeve i sustave, podatke i dodatne vrijednosti. Integriramo se u procese naših klijenata, od pokretanja do završetka. Komuniciramo s našim korisnicima i za njih kako bismo se stalno poboljšavali. To sve, pa i više, pokazuje naš novi logotip TIMOCOM.
Njega ćemo uvesti 20.9. s nastupom na sajmu IAA 2018 u Hannoveru. Do tada ćemo sve pripremiti. Stoga možda za to vrijeme tu i tamo budete nailazili na naš stari logotip.
Naša misija je učiniti logistiku pametnom, sigurnom i jednostavnom. To kratko i jasno dolazi do izražaja u našoj izjavi Augmented Logistics. Engleska riječ „augmented“ znači „prošireno“, „poboljšano“, „pojačano“, „povećano“ i „napredno“. Stoga savršeno pristaje onome čim se bavimo. Svaki novi razvoj tvrtke TIMOCOM čini svakodnevnicu naših korisnika pametnijom, sigurnijom i jednostavnijom. Tako proširujemo odn. poboljšavamo mogućnosti naših klijenata i cjelokupne logističke industrije kako bi bili još uspješniji. Kratko rečeno: Augmented Logistics logističko je proširenje pametnim, sigurnim i jednostavnim rješenjima za dnevne izazove klijenata tvrtke TIMOCOM.
Ponosni smo na to što ćemo našim korisnicima i ubuduće moći ponuditi sve prednosti najveće europske burze tereta. TIMOCOM istovremeno već dugo nije više samo burza tereta ili platforma čiji je fokus isključivo transport. TIMOCOM je zbroj mnogih raznih aplikacija, servisa i sučelja. Ovi pojedinačni dijelovi međusobno su umreženi tako da sustavno surađuju. Iz tog razloga napredak vršimo i u komunikaciji idemo napraviti sljedeći logičan korak. TIMOCOM je prvi pametni logistički sustav (Smart Logistics System) u Europi.
Ne. Ništa se ne mijenja s postojećim ugovorima i dogovorima. Kontaktni putevi i pristup TIMOCOMu ostaju isti.
Da. TimoCom Soft- und Hardware GmbH mijenja se u TIMOCOM GmbH, pritom pravni oblik ostaje isti. Adresa se također mijenja u Timocom Platz 1, 40699 Erkrath.

Nismo odgovorili na vaše pitanje? Jednostavno se obratite našim komunikacijskim odjelima.

presse@timocom.com

na vrh