skip navigation

Savjeti za prijavu

Tvoja prijava je prvi dojam prije novog stručnog poglavlja. Jasno je se želiš pokazati sa najbolje strane. Kako bi tvoje iskustvo i osobnost u potpunosti došli na svoje, željeli bismo podijeliti s tobom naše najvažnije savjete za regrutiranje.

Želiš odmah primijeniti naučeno? Odlično! Prijavi se odmah hier na naše zanimljive ponude za posao.

Prije toga baci oko na naš postupak prijave. Tako ćeš dobiti najbolju predodžbu kako da se upoznamo. Nakon toga, zajedno ćemo stvoriti stvarnu dodanu vrijednost za digitalizaciju europske logističke branše.

Tijek prijave

 1. 1. Prijava

  Za naše interne procese to puno pomaže ako primimo tvoj zahtjev digitalno putem našeg alata za prijavu. Više ti ne treba klasično pismo za prijavu.

 2. 2. Telefonski intervju

  Ovako već imamo priliku razgovarati o okvirnim uvjetima, dobiti prvi osobni i stručni utisak te se telefonski upoznati.

 3. 3. Upoznavanje

  Sjedimo u opuštenoj atmosferi i razmjenjujemo poglede, očekivanja i osobne utiske. Ovako dobivamo osjećaj o tome štima li „kemija“ između tebe i TIMOCOMa. Osim toga, imaš mogućnost da nam sva pitanja postaviš licem u lice.

 4. 4. Dan upoznavanja

  Upoznaj potencijalne kolege i kolegice u izravnom radnom okruženju kako bi dobili još bolju sliku jedni o drugima. Prije toga moraš proći i mali test kako bismo te zagrijali. Trajanje dana upoznavanja pritom nije moguće utvrditi te ovisi o položaju za koji se prijavljujete. I tijek rada se zasebno planira i pojašnjava unaprijed.

 5. 5. Odluka

  Zatim se možeš, baš kao i mi, ponovno prisjetiti svih dojmova u miru. Obećavamo da ćemo odluku donijeti već nekoliko dana nakon upoznavanja. A ako želiš postati Timo, uskoro ćemo započeti s tvojim zasebnim programom integriranja.

  Nakon svakog pojedinačnog koraka ćemo te obavijestiti, kao i o trenutnom stanju. Jako nam je važno da se jedni prema drugima odnosimo iskreno i transparentno te da se dobro osjećaš već i prije velikog početka posla. To je upravo ono što tvoju početnu karijeru u TIMOCOMu čini iznimno posebnim.

Preporučuju posloprimci

»TOP Company«

Ovdje možeš pročitati kako je tvrtka TIMOCOM prošla kao poslodavac.

Zainteresiran? Prijavi se za posao kod nas sada i budi dio našeg tima!

Prijavi se online sada

Imaš pitanja? Naš HR tim rado će ti biti na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled­ događanja

Želiš nas upoznati? Ništa nam nije draže od toga. Mi u TIMOCOMu veliki smo obožavatelj izravnih, osobnih razgovora u ugodnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo zanimljivom razgovoru s tobom na sljedećim događanjima - uživo i u boji.

Događanje Razdoblje Mjesto Vrsta

Naša sljedeća događanja još nisu utvrđena. Čim ona budu isplanirana, obavijestit ćemo te o tome ovdje u našem pregledu događanja.

No u bilo kojem trenutku možeš nam Tvoja prijava digitalno poslati prijavu – samoinicijativno ili za naše ponude slobodnih radnih mjesta. Radujemo se što ćemo te osobno upoznati!

na vrh