skip navigation

Neka tvoja stručna kvalifikacija postane optimalan početak

Za učenike

Iz škole odmah u poslovnu svakodnevicu. Pratimo te na uzbudljivom putu u poslovni svijet i brinemo da individualno dobiješ sva stručna znanja i izučiš osobne sposobnosti potrebne za obrazovanje. Osim toga, jako nam je važno da se u svakom trenutku dobro osjećaš i da se možeš razvijati. To znači: Tvoj mentor obuke i tvoj stručni mentor uvijek će imati sluha za tebe i već na početku možeš dati sve od sebe i podržati svoj tim.

Ovdje možeš pronaći naša slobodna mjesta za obrazovanje. Pogledaj odmah. Ako trenutno nemamo raspisanih radnih mjesta za obrazovanje, naravno da vrijedi: inicijativa je uvijek rado prihvaćena!

Priča o uspjehu: Od obrazovanja do čvrstog uspona kao Software Developer

Vaše mogućnosti­ razvoja

Priča o uspjehu: Od obrazovanja do čvrstog uspona kao Software Developer

Marcel je kod nas uspješno završio svoje skraćeno obrazovanje za razvojnog inženjera za softver. Sad je otišao korak dalje i uz rad završava željeni preddiplomski studij ekonomske informatike - dok radi na IT odjelu kao Software Developer. „Nikada ne prestajemo učiti. Zbog toga je za mene bilo važno ostati u toku i nakon obrazovanja te se nastaviti razvijati. Pritom sam posebno sretan zbog osobne i financijske podrške tvrtke TIMOCOM.”

Za studente, izvanredne studente i vježbenike

Usred studija si i tražiš dodatno iskustvo u praksi ili si već uspješno završio svoj studij? Tada se prijavi kod nas. Tražimo osobnosti, a ne gotove karijere. Štoviše, kod nas možeš svom životopisu dodati nov uzbudljiv izazov. Radujemo se što ćemo rasti zajedno s tobom.

Tražimo apsolvente sljedećih studija ili usporedivog obrazovanja u području razvoja softvera:

  • studij informatike ili ekonomske informatike
  • studij matematike
  • studij nacionalne ekonomije / ekonomskih znanosti (npr. s fokusom na upravljanje financijama, osobljem ili događanjima)

Ako za neko radno mjesto bude poželjan neki drugi studij ili posebna kvalifikacija, to ćeš moći vidjeti u našim trenutnim natječajima za radna mjesta.

Ako trenutno nemamo raspisanih radnih mjesta za praktikum ili za izvanredne studente, naravno da i ovdje vrijedi: inicijativa je uvijek rado prihvaćena!

Tvoje mogućnosti­ razvoja

Činimo mnogo za svoje kolegice i kolege - to se primjećuje i izvan poduzeća. Tako je magazin IHK Magazin pod sloganom „Atraktivan je onaj tko se bavi potrebama zaposlenika” izvijestio o mogućnostima razvoja u tvrtci TIMOCOM i o individualnim mogućnostima potpore za naše zaposlenice i zaposlenike. Jana, Vanessa, Marcel i Stefan pritom su samo četiri od mnogih uspješnih primjera. Zainteresiran si? Tada započni svoju karijeru kod nas i prijavi se sada!

Preporučuju posloprimci

»TOP Company«

Ovdje možeš pročitati kako je tvrtka TIMOCOM prošla kao poslodavac.

Zainteresiran? Prijavite se za posao kod nas sada i postanite dio našeg tima!

Prijavite se online sada

Imaš pitanja? Naš HR tim rado će ti biti na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled ­događanja

Želiš nas upoznati? Ništa nam nije draže od toga. Mi u tvrtci TIMOCOM veliki smo obožavatelj izravnih, osobnih razgovora u ugodnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo zanimljivom razgovoru s tobom na sljedećim događanjima - uživo i u boji.

Događanje Razdoblje Mjesto Vrsta

Naša sljedeća događanja još nisu utvrđena. Čim ona budu isplanirana, obavijestit ćemo te o tome ovdje u našem pregledu događanja.

No u bilo kojem trenutku možeš nam Tvoja prijava digitalno poslati prijavu – samoinicijativno ili za naše ponude slobodnih radnih mjesta. Radujemo se što ćemo te osobno upoznati!

na vrh