Pojmovnik Transporta

Pojmovnik Transporta

A B C D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž

Burza skladišnih prostora

Burza skladišnih prostora bazirana na internetu je tražilica za skladišta. Preko nje se posreduju slobodni skladišni prostori i skladišne površine. Ponuđači koriste platformu kako bi na njoj objavili svoje slobodne kapacitete sa svim relevantnim informacijama. Poduzeća koja raspolažu robom, ali ne i dovoljnim i/ili odgovarajućim prostorima, mogu ih pronaći putem burze. Ciljana pretraga daje rezultate koji su na odgovarajući način primjereni robi koju je potrebno uskladištiti. U tu svrhu korisnik najprije unosi svoje tražene kriterije koji se odnose na korištenje skladišta, kao što su vrsta skladišta, veličina i mjesto. Sustav nakon toga izračunava podudarnosti između ponude već unesenih slobodnih skladišnih kapaciteta i potražnje. Pomoću burze skladišnih prostora bazirane na internetu moguće je izuzetno brzo i fleksibilno reagirati na moguća uska grla u skladištenju. S druge strane, na taj se način može izbjeći prazni prostor i postići bolja iskorištenost kapaciteta. Šanse da se na burzi skladišnih prostora pronađe odgovarajuće rješenje u toliko su veće, što je veći i sveobuhvatniji broj ponuda. S obzirom da skladišne površine ne koriste samo transportna i logistička poduzeća, burza skladišnih prostora interesantna je također i za druge branše.

Vidi također:

Budite u toku!

Ovdje se možete prijaviti na besplatni newsletter.

Prijava na newsletter

Još nedostaju važne informacije. Molimo da potpuno popunite polja kako bi preuzimanje moglo započeti.

Molimo da točno ispunite označena polja.

Polja označena znakom '*' su obvezna, zbog toga ih obvezno ispunite.

Slanjem ovog obrasca za registraciju (Registriraj me sada) potvrđujete suglasnost s našim smjernicama za zaštitu podataka.

Prijava na bilten:


Vaši osobni podaci (adresa e-pošte, ime i prezime) radi slanja informacija tvrtke TIMOCOM GmbH proslijedit će se bazi podataka SC-Networks GmbH (registarski sud: Prvostupanjski sud München, registarski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. Tvrtka SC-Networks GmbH podliježe saveznom zakonu o zaštiti podataka i uputama tvrtke TIMOCOM GmbH.

na vrh

Prihvaćam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranih sadržaja i promidžbe. Saznajte više