Pojmovnik Transporta

Pojmovnik Transporta

A B C D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž

Logistika poduzeća

Logistika poduzeća skupni je termin za ukupnu logistiku nekog poduzeća. Obuhvaća sve interne aspekte logistike, kao i one koji nadilaze poduzeće. Tu spadaju nabava, interna logistika proizvodnje, kao i isporuka te distribucija proizvedene robe.

Pojam
Poslovna ekonomija pojam „logistika“ definira kao proces planiranja, upravljanja, ostvarivanja i kontrole fizičkih protoka robe i time povezanih informacija putem cijelog vrijednosnog lanca nekog poduzeća.

Logistički zadaci načelno se pojavljuju u svakom poduzeću - neovisno o struci. Logistika poduzeća je pritom krovni pojam za mnoge različite logističke zahtjeve u nekom poduzeću. Tvrtke koje posluju u logističkoj branši time su specijalizirane za fizički protok robe i na sebe preuzimaju i uz to vezane zadatke kao pružatelji usluga za druga poduzeća, posebice prijevoz dobara.

Budite u toku!

Ovdje se možete prijaviti na besplatni newsletter.

Prijava na newsletter

Još nedostaju važne informacije. Molimo da potpuno popunite polja kako bi preuzimanje moglo započeti.

Molimo da točno ispunite označena polja.

Polja označena znakom '*' su obvezna, zbog toga ih obvezno ispunite.

Slanjem svoje prijave potvrđujete svoju suglasnost s našim smjernicama za zaštitu podataka..

Prijava na bilten:


Vaši osobni podaci (adresa e-pošte, ime i prezime) radi slanja informacija tvrtke TIMOCOM GmbH proslijedit će se bazi podataka SC-Networks GmbH (registarski sud: Prvostupanjski sud München, registarski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. Tvrtka SC-Networks GmbH podliježe saveznom zakonu o zaštiti podataka i uputama tvrtke TIMOCOM GmbH.

na vrh

Prihvaćam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranih sadržaja i promidžbe. Saznajte više