Pojmovnik Transporta

Pojmovnik Transporta

A B C D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž

Proizvodnja

pod pojmom proizvodnja se podrazumijeva proizvodnja te izradamaterijalnih dobrai usluga. Proizvodnja je poslovni proces, koji traje od razvoja proizvoda do njegove prodaje. Processe može vidjeti kao proizvodni- ili izradni process. U proizvodnji je tehnički vid u prvom planu, jer se sirovine i gotove materijale (proizvodni faktor) prikupljaju i obrađivaju. Razmatranjeproizvodnog procesaobuhvaća i gospodarska pitanja, kao na primjer vrstu i količinu proizvoda Proizvodnja je proces svrhovite kombinacije proizvodnih faktora i njihovo izrađivanje u proizvode.

Budite u toku!

Ovdje se možete prijaviti na besplatni newsletter.

Prijava na newsletter

Još nedostaju važne informacije. Molimo da potpuno popunite polja kako bi preuzimanje moglo započeti.

Molimo da točno ispunite označena polja.

Polja označena znakom '*' su obvezna, zbog toga ih obvezno ispunite.

Slanjem ovog obrasca za registraciju (Registriraj me sada) potvrđujete suglasnost s našim smjernicama za zaštitu podataka.

Prijava na bilten:


Vaši osobni podaci (adresa e-pošte, ime i prezime) radi slanja informacija tvrtke TIMOCOM GmbH proslijedit će se bazi podataka SC-Networks GmbH (registarski sud: Prvostupanjski sud München, registarski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. Tvrtka SC-Networks GmbH podliježe saveznom zakonu o zaštiti podataka i uputama tvrtke TIMOCOM GmbH.

na vrh

Prihvaćam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranih sadržaja i promidžbe. Saznajte više