Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. društvo je za transport i špediciju koje djeluje u Rumunjskoj. Tim koji se sastoji od 20 osoba raspolaže širokim i priznatim iskustvom na rumunjskom i europskom špedicijskom tržištu. Organizacija je lako dostupna diljem cijele Rumunjske; postoje uredi u gradovima Bukurešt, Temišvar, Deva (Denburg), Satu Mare (Sathmar) i Miercurea Ciuc (Seklerburg, Csíkszereda). Njihova mreža špeditera garantira razvijenu, pouzdanu i priznatu kvalitetu. Njihova svakodnevno dostupna flota obuhvaća više od 2000 kamiona. Među njihovim partnerima nalaze se međunarodne tvrtke, mala i srednja poduzeća iz cijele Europe.

TC: Možete li nam ispričati o nekom slučaju kada je neki poslovni problem bilo moguće uspješno riješiti zahvaljujući postupku međunarodnog inkasa tvrtke TIMOCOM?

Csaba Török: Imamo nekoliko priča o uspjehu. Stopa uspješnosti iznosi točno 93,75 %. Imali smo mnogo slučajeva u kojima je iznos prikupljen uz vašu pomoć bio veći od 10 000 eura. Za vrijeme zajedničkog rada moji kolege su naučili raditi zajedno s vašim suradnicima – tako neke problematične slučajeve možemo zaključiti još učinkovitije i brže. Potraživani iznos naravno ne dolazi u svakom slučaju odjednom nego ponekad u dijelovima, ali to također bilježimo kao uspjeh.

TC: Kada odlučujete da ćete neki upitni predmet koji nadilazi vašu vlastitu snagu i kapacitet morati prepustiti TIMOCOM međunarodnom inkasu, kako naša naplata može ponuditi rješenja još prije dugog pravnog pregovaranja?

Csaba Török: Odjelu međunarodnog inkasa dajemo nalog u svim slučajevima kada je prošlo 30 dana nakon roka za plaćanje, a nisu primljene informacije o isplati. Vašu uslugu zatražimo prvenstveno u slučajevima inozemnih partnera jer međunarodni tim može učinkovitije doći do rješenja s drugim zemljama. Brzo i učinkovito djelovanje, transparentna, konkretna i brza komunikacija u vezi s različitim situacijama također se smatraju dodatnim uslugama.

na vrh