Karzol Trans

Tvrtka Karzol-Trans osnovana je 1997. godine, a odjel za menadžment raspolaže s više od 20 godina poslovnog iskustva u području međunarodnog i domaćeg transporta. Vlasnici su domaće privatne osobe. Društvo ima sjedište u Monoru, gdje se nalazi sveobuhvatna baza za popravak vozila koja je namijenjena za održavanje i popravak osobnih automobila i komercijalnih vozila, a tu je uključena i autopraonica i radionica za popravak karoserije. Nadalje, u sjedištu je na raspolaganju i benzinska postaja AS24. Bavi se međunarodnim prijevozom s fokusom na prijevoz namirnica i duboko zamrznutih proizvoda, a u području visoko kvalitetne špedicije specijalizirali su se i za prijevoz osjetljivih tehničkih artikala. Njihovi zadaci obuhvaćaju prije svega transporte u zapadnu i južnu Europu, ali preuzimaju transportne zadatke prema svim državama članicama Europske unije.

U svom članku razgovarali smo sa Zoltánom Joósom Jr., jednim od vlasnika tvrtke Karzol-Trans.

TC: Možete li nam prepričati neki slučaj u kojem je bilo moguće riješiti neki poslovni problem prvenstveno zahvaljujući TIMOCOM međunarodnom inkasu?

IJZ: Jedan od naših partnera nije podmirio dogovoreni iznos pod izlikom da prilikom usluge transporta nismo isporučili zamjenske palete. Naš transportni djelatnik nije uspio postići dogovor s njima čak ni nakon dugotrajnog dopisivanja. Prema ugovoru nismo bili obvezni isporučiti palete. Nakon posredovanja tvrtke TIMOCOM bili su spremni platiti cjelokupnu naknadu za transport.

TC: Kakva Vam se čini naša usluga? Što mislite o našoj usluzi?

IJZ: Za našu tvrtku postoji posebna osoba za kontakt. Pomaže nam u praćenju starijih predmeta i izvršavanju novih naloga. Odlično surađujemo. Odgovore na svoje pisane upite dobivamo u roku od jednog do dva dana. Pri težim inkaso nalozima dobivamo i prijedloge kako pojedinačne slučajeve možemo riješiti u najkraćem mogućem roku.

TC: Biste li preporučili TIMOCOM međunarodni inkaso i drugim tvrtkama?

IJZ: Da, jer smo zahvaljujući tome pošteđeni velike količine dodatnog rada i pravnih procedura. Došlo je do spektakularnog smanjenja broja naših potraživanja kojima je rok istekao prije više od 30 dana.

Naša inkaso usluga se isplati!

Klijenti koji su nepouzdani u plaćanju izvor su opasnosti za sve tvrtke. Ako dođe do problema koje su uzrokovali neplatiše, na scenu stupaju odvjetnik tvrtke TIMOCOM Alexander Oebel i njegov tim. Oni stoje na raspolaganju svim klijentima tvrtke TIMOCOM pri izvansudskom utjerivanju otvorenih potraživanja, uspješnost utjerivanja dugova prošle godine je iznosila 89 % (2017).

Naš odjel za naplatu potraživanja pritom ima još jedan poseban učinak: problematične tvrtke pokušavamo odvratiti od korištenja našeg softvera tako da neke crne ovce nemaju hrabrosti kontaktirati nas.

Uzmite u obzir i našu inkaso uslugu! Uz trošak obrade u iznosu od 20 € naknadu za uspjeh naplaćujemo isključivo u slučaju uspješnog utjerivanja, a sve u skladu s važećim njemačkim zakonima.

na vrh