MEM BAU Srl.

Tvrtka MEM BAU Srl. osnovana je 2005. godine kao obiteljsko poduzeće. Tvrtka je već danas jedan od najvažnijih aktera na rumunjskom tržištu. Kao distributer poznatih marki velikih tvrtki građevinskog materijala prodaje više od 10 000 vrsta proizvoda.

U sklopu tvrtke je 2013. godine zaživjelo novo područje, MEM BAU Express koji je zahvaljujući svom odličnom stručnom timu poduzeće za špediciju koje se dinamično razvija. Glavni profil je inozemna i domaća špedicija čiju kvalitetu i visoku učinkovitost jamči stalno rastuća vlastita flota.

Voditeljicu logistike Kitti Hatvani pitali smo o TIMOCOM međunarodnoj naplati.

TC: Od kada koristite našu uslugu naplate?

HK: Još smo prilikom sklapanja našeg ugovora u 2003. godini saznali za uslugu naplate duga. Pola godine kasnije obratili smo se odjelu za naplatu tvrtke TIMOCOM u vezi s konkretnim slučajem, a rezultat je bilo uspješno utjerivanje duga. Ima nekoliko tvrtki od kojih se troškovi prijevoza mogu naplatiti samo tim putem, ali usprkos tome poslujemo s njima jer znamo da u svakom slučaju plaćaju svoje dugove.

TC: Možete li nam ispričati o velikim uspjesima ili imate li možda neku konkretnu priču o uspjehu?

HK: Svaki dug koji je podmiren uz pomoć usluge međunarodni inkaso bilježimo kao priču o uspjehu. Pritom želim istaknuti jedan slučaj kojeg bih također nazvala djelomičnom pričom o uspjehu jer je ugovor dotičnog partnera prekinut prije podmirenja cjelokupnog duga, ali unatoč tome uz vašu pomoć uspjeli smo unutar 2 mjeseca naplatiti 65 % ukupnog iznosa, što je više od 6000 €.

TC: Koja iskustva imate s našom uslugom?

HK: Transportni nalog čiji se račun kasnije ne podmiri je bezvrijedan. Zato je vrlo važno da platforma koju koristimo ima odjel koji olakšava naplatu iznosa koji nisu podmireni. Naša tvrtka u potpunosti je zadovoljna uslugom međunarodnog inkasa tvrtke TIMOCOM i mogu je samo preporučiti klijentima tvrtke TIMOCOM! Ona poduzetnicima pruža neku vrstu sigurnosti, znaju da su u dobrim rukama.

na vrh