TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
Za špedicije – TC Truck&Cargo®
„TimoCom burza tereta i utovarnog prostora je idealno sredstvo za optimiranje iskoristivosti mog voznog parka”

Bolje i brže pregovarti, trajno arhirviratiPojednostavite Vašu osobnu poslovnu komunikaciju uz TimoCom Messenger

Alatka za komunikaciju za Vaš osobni uspjeh!

Od novogg TimoCom Messengera imate i Vi prednosti. Zašto? Jer sa novom chat funkcijom unutar najveće europske transportne platforme optimirate Vaš osobni tok rada. Bez obzira da li se radi o paralelnoj i preglednoj obradi poslova, brzim upostavljanjem kontakta ili konkretnom davanju i primanju ponuda – Messenger je fleksibilan i omogućuje siguran i prema bodućnosti orijentiran oblik komunikacije s cijelom TimoCom-zajdednicom.

Drugim riječima – uštedite još više vremena i novca – jer Messenger može znatno više od "chatovanja"

Prednosti na jedan pogled:

  • Chat vezan za ponudu ukljućujući funkciju za izvoz – idealan za obradu i arhiviranje pravomoćnih pregovora(cijena) o ponudama.
  • Sinkronizacija kontakta i chatova nezavisno od vrste uređaja – korišćenje na tabletu ili pametnom telefonu je moguće bilo gdje.
  • Prikladan prikaz i filtriranje kao i upravljanje po temama za chat i poslovnim partnerima u okviru jednog prozora za chat – neophodno kod velike potražnje za određenu ponudu
  • Provjereni poslovni partneri kao i pridržavanje zaštite podataka omogućava sigurnost u najvećoj mogućoj mjeri u uobičajenom kvalitetu TimoComa.
  • Opće chat-funkcije za održavanje kontakta prvo i poslje ugovaranja između TimoCom-ovih korisnika – idealan za osobno umrežavanje

Stupite sada u kontakt!

Galerija slika TimoCom Messenger

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.