skip navigation

Svi noviteti na jednom mjestu

Trenutne medijske poruke

Transportna branša i gospodarski utjecaji
02.05.2022

Transportni barometar: Logistika pati od gospodarskog utjecaja rata

Prvo tromjesečje 2022. snažno je pod utjecajem učinaka ruskog rata u Ukrajini. Raspoloženje u gospodarstvu se urušilo diljem Europe. Potreba za transportom je i dalje velika. Međutim, povećane cijene energije imaju ogroman utjecaj na cestovni promet robe. Branša se nalazi pred golemim izazovima.

nastavak čitanja >
Osnivač tvrtke TIMOCOM i uprava IT poduzeća danas (s desna na lijevo): U sjedištu tvrtke TIMOCOM Jens Thiermann, Tim Thiermann i Sebastian Lehnen osvrću se na 25 godina burze tereta i budućnost logistike. © TIMOCOM
29.04.2022

25 godina burze tereta: Tvrtka TIMOCOM imala je trajan utjecaj na europski cestovni prijevoz robe

Erkrath, 01.04.2022. – Priča o tvrtki TIMOCOM počinje rano ujutro na parkiralištu njemačke diskontne prodavaonice namirnica u Düsseldorfu. Ovog tjedna 1997. godine stolna računala su u prodaji i špediteru Jensu Thiermannu mogu dobro poslužiti za njegov planirani IT start-up. Postavio si je cilj razviti europsku platformu za dodjelu transportnih naloga koju špediteri i prijevoznici mogu koristiti za pronalaženje tereta u kratkom roku, smanjiti broj praznih kilometara i tako postići bolju iskorištenost svojih vozila.

nastavak čitanja >
Funkcija ocjenjivanja TIMOCOM
23.02.2022

Funkcija ocjenjivanja je ovdje!

Erkrath, 23. 2. 2022. – Odsad TIMOCOM u svom sustavu Smart Logistics System nudi funkciju ocjenjivanja poslovnih partnera. Na taj način to poduzeće za IT ne samo da ispunjava veliku želju svojih klijenata, nego i stvara još jednu dodanu vrijednost u svom sustavu Smart Logistics System. „Privatno gotovo i ne donosimo odluke o kupnji, a da prije toga ne pogledamo ocjene drugih kupaca. Odsad naši klijenti pri odabiru svojih poslovnih partnera mogu uzeti u obzir i mišljenje trećih osoba”, kaže Gunnar Gburek, voditelj poslovanja tvrtke TIMOCOM.

nastavak čitanja >

Kontakt za tisak

TIMOCOM GmbH
Komunikacija s poduzećem
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

na vrh