skip navigation

Svi noviteti na jednom mjestu

Trenutne medijske poruke

Simply Log
10.11.2020

Brend špeditera je prezime - dva rješenja kako ga postići

Ima puno izreka koje su aktualne također u sektoru prijevoza, špedicije i logistike Na primjer da je mušterija uvijek u pravu ili... nikad nije kasno za učenje. Primjena ovih mudrosti na poslu pomaže doći do stabilne pozicije na tržištu i izgraditi poznati brend - kao tvrtke, tako i svoj.

nastavak čitanja >
Tvrtka Dal Ferro uspješno je nastavila raditi tijekom pandemije koronavirusa
06.11.2020

Kako je talijanska špedicija Dal Ferro uspješno djelovala u koronakrizi

Pandemija koronavirusa snažno je utjecala na talijansko gospodarstvo, a time i na transportnu i logističku branšu. No, unatoč svim poteškoćama talijansko transportno poduzeće Dal Ferro zahvaljujući vlastitoj kreativnosti i uz pomoć tvrtke TIMOCOM uspješno je nastavilo raditi. I svladavati mnoge svakodnevne izazove.

nastavak čitanja >
Ponude tereta u Europi
30.10.2020

TIMOCOM Transportni barometar: Prekoračena granica od 10 milijuna

Erkrath, 30. 10. 2020. – Cestovni promet tereta u Europi od srpnja do rujna ove godine znatno se ubrzao. Ponude tereta registrirane pomoću TIMOCOM Transportnog barometra u trećem kvartalu 2020. ponovo su uspostavile ravnotežu narušenu vrlo lošim drugim kvartalom ove godine uzrokovanim pandemijom koronavirusa. Brojke su u svakom mjesecu čak nadmašile vrijednosti iz prethodne, 2019. godine.

nastavak čitanja >

Trenutne servisne poruke

Tri plave kocke sa simbolom eura i kalendara
18.08.2020

Kašnjenje s plaćanjem: što učiniti kada klijent ne plaća?

Transport je izvršen, ali poslovni račun ostaje prazan. Kao logističar polazite od toga da će nakon isporuke robe klijent podmiriti izdani račun. Gotovo svakom poduzeću poznata je situacija da dio poslovnih partnera plati prekasno ili uopće ne plati. Ako je rok plaćanja prekoračen, sada biste mogli angažirati odvjetnika. No odlazak k pravnom stručnjaku potrebno je odabrati tek nakon što su sva sredstva iskorištena. U tri savjeta odajemo vam što kao poduzetnik možete učiniti u slučaju otvorenih računa i kako možete doći do svog novca.

nastavak čitanja >
Rast potražnje za zamrznutom robom u Europi zahtijeva logistička rješenja.
19.07.2020

Transporti hladnjačama u Europi: Prilagođena rješenja na brzoj traci

Potrošači vole udobnost. U kuhinji se sve više koriste gotovi proizvodi iz zamrzivača. Prema njemačkom institutu za zamrznutu hranu se, primjerice, u Njemačkoj troši više od 46 kilograma zamrznute hrane godišnje po glavi stanovnika, a trend raste.

nastavak čitanja >
Zbog karantene došlo je do pada na europskom transportnom tržištu
30.04.2020

Karantena uzrokovala pad na europskom transportnom tržištu

Nepredvidljiv tijek krize uzrokovane koronavirusom u ožujku je doveo do kolebanja na europskom transportnom tržištu. Nakon iznenadnog povećanja ponuda tereta, količine tereta smanjile su se za više od dvije trećine.

nastavak čitanja >

Aktualni medijski odjek

Naslov: Spremni za dan X: Grace Overseas Logistics i Brexit
Medij: JaTrgovac
Datum: 23.09.2019
Naslov: Pametne aplikacije za logističke izazove
Medij: In Store
Datum: 13.11.2018
Naslov: Uspješna premijera prvog europskog sustava Smart Logistics
Medij: Kamion & Bus
Datum: 06.11.2018

Mediji

Za vizualnu podršku tekstova o tvrtki TIMOCOM i tekstova koje sastavlja tvrtka TIMOCOM na raspolaganju vam stoji TIMOCOM Medijateka. Slike i dokumente držimo u šest kategorija „Poslovni materijali za tisak” (Business materials), „Svijet slika” (Imagery), „Promidžbeni tekstovi” (Brochures), „Logotip” (Logos), „Galerija slika” (Picture gallery) i „Sustav/Usluge” (System/Services) spremne za preuzimanje. Daljnje mogućnosti filtriranja, primjerice po jezicima, omogućuju vam intuitivno korištenje naše medijateke.

Do medijateke

Kontakt za tisak

TIMOCOM GmbH
Komunikacija s poduzećem
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

na vrh