04.07.2018

TimoCom po 10. put dobitnik nagrade ETM: Best Brand 2018

Transportna platforma TimoComa pomaže u digitalizaciji

(3)

Erkrath, 04.07.2018. – Obljetnica i posebna čast: IT-stručnjak TimoCom 21. je lipnja prilikom službene dodjele nakladnika ETM po 10. put zaredom odlikovan kao Best Brand u kategoriji „Burza tereta“. Time ponuđač najveće europske transportne platforme nastavlja pisati svoju priču o uspjehu koja je započela već 1997. Kao TimoComov prvi proizvod, burza tereta važan je sastavni dio transportne platforme koja se tijekom godina kontinuirano razvijala i u međuvremenu je u pripremi imala razne aplikacije za odvijanje kompletnog transportnog procesa.

Ove je godine nagradu prilikom dodjele u „Novom dvorcu“ u Stuttgartu preuzeo glasnogovornik tvrtke TimoCom, Gunnar Gburek. Tema njegovog govora zahvale bila je digitalizacija unutar logističke branše te koliko tvrtka TimoCom sudjeluje u razvoju novih rješenja: „Primitak ove nagrade 10. put zaredom dokaz je da TimoComova transportna platforma sa svojom ponudom precizno udovoljava potrebama svojih klijenata te da se u području digitalizacije kontinuirano i isplativo razvijamo i po pitanju ponude sučelja. Zahvaljujemo svim čitateljima ETM-a za obnovljeni dokaz povjerenja, koji nam ne predstavlja samo potvrdu, već i poticaj da svakim danom budemo malo bolji.“

Nagrada Best Brand Award nakladnika ETM odlikuje uporabu pri razvoju inovativnih proizvoda i usluga za transportnu i logističku branšu. S vremenom se TimoCom uvijek iskazao kao pionir inovativnih rješenja koja su, na posljetku, prepoznali i čitatelji naslova ETM-a poput eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell i FERNFAHRER s visokim izbornim rezultatom od preko 30 % glasova za TimoCom.

Pressemitteilungen herunterladen