TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
TimoCom – Lider tržišta među burzama tereta i utovarnih prostora u Europi!

Mi pokrećemo Europu!TimoCom – Mi spajamo tovar i tovarni prostor

Pružatelj IT usluga u transportnoj i logističkoj branši

Tvrtka TimoCom Soft- und Hardware GmbH je poznata kao pružatelj IT usluga u prijevozničkoj branši i aktivna je u cijeloj Europi. Kako i naše poslovanje, tako su i naši djelatnici na međunarodnoj razini. S timom od preko 400 zaposlenika u više od 30 zemalja razvijamo tehnologiju i usluge koje svakodnevno poslovanje čine učinkovitijim i produktivnijim. Bilo prijevoznici, špediteri ili otpremnici – sve tvrtke vezane uz transport imaju koristi od proizvoda tvrtke TimoCom. Osim što je tržišni lider među burzama tereta i tovarnih prostora u Europi TC Truck&Cargo®, tvrtka TimoCom nudi još poslovnih rješenja za transportnu branšu. Primjerice TC eBid®, platforma za europske transportne natječaje te TC eMap®, program za planiranje ruta i kalkulaciju troškova za prijevozna poduzeća s integriranom funkcijom praćenja. Priča o uspjehu TimoCom-a započela je još prije mnogo godina.

U travnju 1997. godine, nekoliko mjeseci prije početka rada transportne burze, špediter Jens Thiermann tražio je platformu za dodjelu transportnih naloga na razini Europe. No, tada nijedna od ponuđenih nije odgovarala njegovim zahtjevima. Thiermann je zaključio da će sam razviti Burzu tereta i tovarnih prostora. Započeo je već sljedećeg dana: poslovi špedicije su danju normalno nastavili protjecati. Poslije radnog vremena i za vikend, potaknuo bi TC Truck&Cargo®.

Nakon samog početka burze tereta i tovarnog prostora, ciljevi su se postizali brže nego što se očekivalo te su se tako već nakon kratkog vremena stvorili planovi za daljnje proizvode. U jesen godine 2009. su se isti počeli i provoditi a tvrtka TimoCom je napravila sljedeći veliki korak u razvoju poduzeća: lansiranje proizvoda TC eBid®. Razvijala se Platforma za transportne natječaje kako bi se poboljšalo europsko ugovorno poslovanje za cijeli transportni lanac. Platforma pojednostavnjuje tijek poslovanja između špeditera, logističara te industrijskih i trgovinskih poduzeća te čini posao produktivnijim i transparentnijim.

U rujnu 2012. godine je, najveća europska burza skladištenja postavljeno na tržištu kao logičan nastavak proizvodnog portfelja tvrtke TimoCom. Ovdje poduzeća imaju pristup na gotovo 30.000 skladišnih i logističkih površina koje točno odgovaraju njihovim potrebama.

Već godinu dana kasnije smo započeli sa TC eMap® om, rješenje za pronalaženje i kalkulaciju ruta s integriranom funkcijom praćenja. Rješenje za praćenje (tracking) prikazuje Vam sve uobičajene sustave telematike na samo jednoj platformi. To stvara povjerenje s nalogodavcima i štedi dragocjeno vrijeme.

Najnovija prekretnica je TC Login. Pomoći ugrađenom pristupu u aplikaciji transportnog barometra, korisnici mogu pristupiti svom Timocom priključku mobilno. Korisnici od sada imaju pristup svim rezerviranim TimoCom proizvodima u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Najnovija prekretnica je TC eMap®, rješenje za pronalaženje i kalkulaciju ruta s integriranom funkcijom praćenja. Rješenje za praćenje (tracking) prikazuje Vam sve uobičajene sustave telematike na samo jednoj platformi. To stvara povjerenje s nalogodavcima i štedi dragocjeno vrijeme.

 

Pojmovnik Transporta

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

TimoCom govori

Pratite nas

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.