TimoCom Logo

Javascript je onemogućen u Vašem preglededniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korištenja i udobnosti, molimo omogućite privremeno JavaScript u postavkama Vašeg preglednika.
Za industriju i trgovinu – TC eMap®
Hoću znati, gdje se nalazi moja roba. To je razlog zbog čega vjerujem u TC eMap® i u poslovne partnere koji dopuštaju praćenje.

Praćenje – zadržite pregled!Snažno rješenje za kalkulacije i praćenje

TimoCom ga ima: 3-u-1 rješenje za veću učinkovitost i sigurnost! Naše rješenje za praćenje u TC eMap® pokazuje Vam sve uobičajene sustave telematike na samo jednoj platformi. Uz pomoć planera ruta možete izravno iz burze tereta i tovarnih prostora TC Truck&Cargo® odmah izračunati trasu vožnje za pojedinu relaciju. A istovremeno možete kalkulirati i sve pripadajuće troškove vožnje i ostale popratne troškove u TC eMap®.

TC eMap® stvara povjerenje

Poduzeća mogu kod unosa vozila naročito istaknuti da je njihovo vozilo na raspolaganju za praćenje u TC eMap® – snažan argument kod dodjele naloga.

Prednosti TimoComovog rješenja za praćenje:

  • različiti sustavi telematike na jedan pogled
  • povećana sigurnost kod transporta
  • bez instalacije, bez troškova ugradnje: Jednostavno koristite postojeće rješenje za telematiku i već poznatu TimoCom platformu.
  • dostupno na 24 jezika
  • Vaši podaci su "Hosted in Germany"

TC eMap® čini transportno poslovanje transparentnijim i učinkovitijim

Tijek informacija između nalogoprimca i nalogodavca postaje bitno kraći i učinkovitiji, jer su sva odobrena vozila vidljiva poslovnim partnerima na platformi. Na taj se način mogu odmah riješiti i eventualni nesporazumi.

Galerija slika

Jetzt TC eMap® u slikama!

Video-udžbenici

Pogledajte sami!

Ovdje ponuđene snimke s uputama će Vam pomoći, kako bi mogli koristiti naše proizvode još učinkovitije U našim Video-uputama ćemo objasniti korak po korak sve što je vrijedno znati o proizvodima TimoComa.

Pojmovnik Transporta

Pojmovnik Transporta – Sve odgovore oko teme transporta

TimoCom govori

Pratite nas

Odobravam da ova stranica koristi kolačiće u svrhu analiza, personaliziranja sadržaja i promidžbe.