Sada možete brzo i jednostavno osmisliti svoje transportne i logističke procese. Bilo da se radi o pokretanju transporta, implementaciji ili upravljanju narudžbama, u Pametni logistički sistem iz TIMOCOM -a pronađite odgovarajuću aplikaciju za svoje potrebe i stupanj digitalizacije.

Internetska burza tereta

U današnje vrijeme postoje gotovo samo još elektronske burze tereta, bazirane na internetu. Kod jednostavnije umreženih sustava na internetu se uključuju besplatni oglasi s navedenim točnim podacima o transportnim nalozima. Portal se u tom slučaju najčešće financira kroz promidžbene oglase. Osim takvih, postoje i na internetu bazirane burze tereta i tovarnih prostora koje se naplaćuju, sa značajno većom ponudom, funkcionalnostima i uslugama koje su jednostavne za korištenje. Za prijavu korisnici prethodno dobivaju ili sigurnosni ključ ili korisničko ime. Plaćaju po svakom unosu, ili ponuđaču softvera plaćaju mjesečni paušal za Flatrate pristup.

Vidi također:

  • Burze tereta

    Burze teretasu virtualne tržnice za - uglavnom - špeditere i prijevoznike. Korisnici burze mogu ovjde ponuditi svoje terete, za koje još nisu pronašli prijevoz

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

na vrh