Sada možete brzo i jednostavno osmisliti svoje transportne i logističke procese. Bilo da se radi o pokretanju transporta, implementaciji ili upravljanju narudžbama, u Pametni logistički sistem iz TIMOCOM -a pronađite odgovarajuću aplikaciju za svoje potrebe i stupanj digitalizacije.

Sustav za upravljanje prijevozom

Sustav za upravljanje prijevozom je alat za disponente. Sa sustavom upravljanja prijevoza disponent može sa nalozima koje je primio sa strane otpremnika/proizvođača upralvljati ili ih uređivati. Time se planiraju ture i rute. U svaka doba je vidljiva iskorištenost vozila. U većini slučajeva, sustav upravljana je povezan sa GPS opremom vozila i na taj način disponent može pratiti svoja vozila. Sa sustavom upravljanja se također može ispostaviti račune, tako da sustav može podržati unutarnje knjigovodstvo.

Vidi također:

  • Sustava vremenskog upravljanja

    Svrha sustava vremenskog upravljanja je uglavnom kako bi se izbjeglo vrijeme stajanja (autosati) na utovaru ili istovaru. Kako bi špediter ili vozač mogli naprimjer istovariti u supermarketu, moraju prvo putem portala ( sustav vremenskog upravljanja)

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

na vrh