23.01.2023

Novo osiguranje prijevoza robe za spot tržište

mwd-schunck-900x600-presse-web

Erkrath, 5. 12. 2022. – TIMOCOM i SCHUNCK GROUP dogovorili su suradnju za osiguranje robe. To znači da sada svi TIMOCOM klijenti mogu sa samo nekoliko klikova osigurati transport pojedinačnih pošiljaka.

TIMOCOM sklapa strateško partnerstvo sa SCHUNCK GRUPOM

„Uz našeg novog partnera, SCHUNCK GROUP, naši klijenti sada mogu sasvim jednostavno osigurati pojedinačne utovare. To je zanimljivo upravo manjim poduzećima i poduzećima koja trenutno nemaju sklopljene okvirne ugovore s osiguravateljima.”, kaže Gunnar Gburek, voditelj poslovanja tvrtke TIMOCOM.


Potpuna zaštita umjesto podosiguranja

Bilo da je riječ o gubitku, oštećenju ili pogrešnoj isporuci – netko mora odgovarati za financijske gubitke koji nastaju tijekom prijevoza uključujući utovar i eventualno skladištenje. Međutim, zakonska odgovornost špeditera i prijevoznika u mnogim slučajevima nije dovoljna kako bi se osigurala vrijednost robe. Ovdje nastupa osiguranje prijevoza robe. Ono je utemeljeno na stvarnoj vrijednosti robe, čak i ako ona nadilazi zakonsku maksimalnu granicu za odgovornost za osiguranje od odgovornosti u prijevozu. Tako osiguranici u slučaju štete ne snose troškove.

„Zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom TIMOCOM, možemo brzo i pošteno digitalno osigurati klijente. I to po vrhunskim uvjetima – klijenti tvrtke TIMOCOM mogu birati između četiri modela premije do vrijednosti robe od 100 000 €”, kaže Thomas Wicke, voditelj poslovanja tvrtke SCHUNCK GROUP. „Posebno nas raduje što klijentima maksimalno pojednostavljujemo osiguravanje njihovog prijevoza – pomoću sučelja prema TIMOCOM Burzi tereta, dakle upravo ondje gdje nastaje potreba.”

Osiguranje prijevoza robe uključeno je u Burzu tereta i može se dodatno zatražiti pritiskom na gumb za svaki postavljeni teret. Potrebni podaci za osiguranje prenose se izravno iz ponude tereta pa nisu potrebni ručni unosi.

Više informacija možete pronaći na: https://www.timocom.com.hr/usluge/osiguranjetransporta-schunck

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh