26.04.2023

Nova funkcija: Prijedlozi cijena tereta pojednostavljuju izbor transportnog partnera

New Content Item (1)

Dispečer provjerava prijedloge cijena primljene za svoju ponudu tereta na TIMOCOM-u. © warakorn-stock.adobe.com / besplatno za uredničku upotrebu u vezi s ovom objavom.

TIMOCOM spaja ponude izvođača na burzi tereta


TIMOCOM burzi tereta dodana je funkcija za uštedu vremena. S funkcijom "Prijedlozi cijene za terete" korisnici mogu pozvati potencijalne poslovne partnere da izraze svoj interes za prijevoz i istovremeno daju svoje prijedloge cijena. Ponude su navedene izravno za kupca u njegovoj objavljenoj ponudi tereta. Time se štedi vrijeme i poboljšava preglednost, posebno kada više dispečera u jednoj tvrtki radi s TIMOCOM-om.


Učinkovita dodjela narudžbi unatoč velikom broju ponuda

Svi koji koriste burzu tereta TIMOCOM imaju koristi od velike mreže. Bilo špediter, prijevoznik ili otpremnik robe - više od 53.000 kupaca iz cijele Europe koristi platformu za brzo i jednostavno pronalaženje novih poslovnih partnera i dodjelu prijevoza. To omogućava ogromnu preglednost. Ponekad je potrebno kanalizirati ono što se želi postići.  "Za popularne ponude tereta klijenti primaju do 500 upita i više", kaže product manager David Moog. "Oni kontaktiraju dispečere putem e-maila, telefona i chat-a te čine dodjelu naloga nepotrebno složenom."


Funkcija "Prijedlozi cijene za teret" sada osigurava učinkovitije upravljanje ponudama. Zahvaljujući toj funkciji, klijenti mogu nastaviti birati između svih ponuda, a da pritom zadrže preglednost. Na prvi pogled možete vidjeti tko i po kojoj cijeni vozi ponuđeni teret. Osim toga, dodatne informacije, npr. o potrebnim ISO certifikatima ili kamionima s niskim emisijama, mogu se vidjeti putem funkcije "Prijedlozi cijene za teret".


FME Frachtmanagement Europa: Informacije za disponente

U FME Frachtmanagement Europa GmbH učinkovitost je dio filozofije poduzeća. Špediterska tvrtka iz bavarskog grada Hofa aktivna je u cijeloj Europi kao stručnjak za izravne utovare za djelomične i kompletne utovare, kao i posebna putovanja. Voditelj špedicije Christopher Kranholdt zadovoljan je prijedlozima cijene za teret. Ova će funkcija njegovim kolegama olakšati velik dio posla oko rasporeda pri izradi novih ponuda tereta. „Moj tim za dispoziciju štedi vrijeme i dobiva pregledan prikaz svih prijedloga cijene u jednom prozoru. Tako možemo još brže planirati odgovarajući kamion, a dugotrajno dopisivanje e-poštom i telefonski pozivi postali su stvar prošlosti.” – C.  Kranholdt, FME Frachtmanagement Europa GmbH


Nova funkcija sada je dostupna svim korisnicima TIMOCOM-a na burzi tereta bez dodatnih troškova.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh