07.01.2014

Svi putevi vode u Milano: TC eMap® nastavlja s uspjehom!

TimoCom osvaja najvažniju nagradu talijanske transportne branše

(2)

Düsseldorf, 2013-12-11 –  Düsseldorfsko IT poduzeće TimoCom je svojim rješenjem za kalkulacije i praćenje, TC eMap®, ponovno ostvarilo zgoditak. Dodjelom titule "Il Logistico dell'anno", ponuđač burze transporta je krajem studenog 2013. primio jedno od najznačajnijih priznanja talijanske transportne branše.

Uvjerljive prednosti TC eMap®


Nagradu za logistiku ove godine u 7 kategorija ponovno dodjeljuje talijansko udruženje logističkih poduzeća, Assologistica, uz časopis Euromerci te organizaciju „Cultura  e Formazione –  Assologistica“. TimoCom je žiri uvjerio rješenjem 3 u 1 za TC eMap® u kategoriji "Tehnologija". Ipak, jedinstveno rješenje praćenja prikazuje sve trenutne telematičke sustave na samo jednoj platformi te na prvi pogled. Na taj način prijevoznici se ne moraju prebacivati na različite ponuđače, a svoja vozila mogu jednostavno locirati na samo jednoj karti. Integrirano planiranje rute TC eMap® omogućuje utvrđivanje rute i putnih troškova za odabranu relaciju te prikaz trenutnih prometnih informacija u stvarnom vremenu. "Zahvaljujući ovoj novoj tehnologiji, put informacija između naručitelja i nalogodavca je optimiziran, a transportno poslovanje transparentnije, sigurnije i učinkovitije", navodi Tommaso Magistrali iz tvrtke TimoCom. Country Manager za Italiju preuzeo je nagradu tijekom ceremonije dodjele na Italian Logistics Conference u Milanu, i to od predsjednice organizacije „Cultura  e Formazione –  Assologistica“, Donatelle Rampinelli. Ostali su pobjednici večeri, među ostalima, bili najveća špedicija u Italiji, ARCESE Group, te DHL Supply Chain Italy.

 

Bartolomeo Giachino, državni tajnik u ministarstvu prometa, naglasio je u svom govoru na svečanosti dodjele nagrada kako je Italija osma u svijetu po nacionalnoj ekonomiji, ali i to da talijanski sektor transporta i logistike još uvijek ima nedostataka. Stoga se nadolazećih godina trebaju poduzeti pojačane mjere kako bi se unaprijedila djelotvornost i konkurentnost u logističkoj branši. Značajan doprinos za ostvarenje tih ciljeva uz svoje proizvode pruža TimoCom. "Nagrada pokazuje da uz razvoj profesionalnih rješenja možemo povećati produktivnost naših korisnika u cijeloj Europi te da je uspjeh prepoznat od strane transportne i logističke industrije", navodi Magistrali.

 

Više informacija o TimoComu naći ćete na www.timocom.com.hr

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh