27.03.2020

Na temelju trenutne situacije: TIMOCOM proširuje pristup vodećoj europskoj burzi tereta i skladišta

IT poduzeće doprinosi osiguravanju lanaca isporuke / Klijenti od sada mogu organizirati logistiku u uredu kod kuće

timocom

Erkrath, 27. 3. 2020. – Vlasnik vodeće europske burze tereta, IT poduzeće TIMOCOM, u vremenima krize proširuje mogućnosti pristupa svom logističkom sustavu. „Želimo doprinijeti tome da bude moguće osigurati opskrbu stanovništva i održavanje lanaca isporuke i uz trenutne iznimne uvjete”, kaže poslovođa tvrtke TIMOCOM Tim Thiermann. 

Klijenti od sada mogu nakon promjene svoje licencije vezane uz IP neovisno o mjestu, nakon provjere, upravljati svojim transportnim i logističkim poslovima i iz ureda kod kuće. Osim toga, TIMOCOM otvara svoju mrežu s više od 43 000 poduzeća za sve kojima trenutno nedostaje opteretiva mreža transportnih i logističkih partnera kako bi i dalje mogli opskrbljivati svoje klijente hitno potrebnom robom.

 

  • IP ograničenja ukinuta do daljnjeg 
  • Do sada je uslijedilo već više od 5000 promjena
  • Uska grla u isporuci potrebno je izbjeći pristupom za do 750 000 ponuda tereta i utovarnog prostora dnevno iz cijele Europe

 

Tako klijenti od sada mogu promjenom svoje licencije vezane uz IP neovisno o mjestu, nakon provjere, upravljati svojim transportnim i logističkim poslovima i iz ureda kod kuće. Osim toga, TIMOCOM otvara svoju mrežu s više od 43 000 poduzeća za sve kojima trenutno nedostaje opteretiva mreža transportnih i logističkih partnera kako bi i dalje mogli opskrbljivati svoje klijente hitno potrebnom robom.

 

Osiguravanje lanca isporuke brzo i nebirokratski

„I ovdje će naša pomoć uslijediti brzo i nebirokratski”, potvrđuje Thiermann. Tko se sad ponovno prijavi, koristi sustav tvrtke TIMOCOM bez pristojbi i bez ugovorne obveze tijekom cijelog sljedećeg kvartala. Upravo u slučaju kratkoročnih uskih grla u isporuci ili prekida isporuke i potrebe za skladišnim prostorima tako je moguće brzo pronaći zamjenu iz već postojeće mreže klijenata.

Do 750 000 ponuda tereta i utovarnog prostora širom Europe dnevno se postavlja i obrađuje u sustavu TIMOCOM. Osim toga, na burzi skladišta dostupno je više od 7000 logističkih i skladišnih prostora. „Kao pružatelj IT usluga logističke branše već više od 20 godina u tijeku smo s trenutnim događajima. I mi vidimo pred kojim izazovima se trenutno nalaze naši klijenti”, kaže Thiermann. „U ovoj situaciji trebamo jednostavna i neposredna rješenja koja doprinose tome da i dalje osiguramo logističku opskrbu.”

Potreba za logističkim uslugama širom Europe trenutno je ogromna. Istodobno se mnoga poduzeća moraju prebaciti na rad u uredu kod kuće. Thiermann: „Odmah nam je bilo jasno: želimo brzo i prvenstveno učinkovito pomoći.” Mogućnost prebacivanja na ured kod kuće do danas je iskoristilo već više od 5000 korisnika iz cijele Europe. Zbog ogromne potražnje TIMOCOM trenutno pojačano stavlja na raspolaganje tu uslugu. 

Mogućnosti pronalaženja rješenja neovisno o mjestu i brzo ako je potrebno prevoziti teret ili skladištiti robu prisutne su pomoću postojećih sredstava, procesa i sustava logističke branše. I tvrtka TIMOCOM želi pomoći u toj trenutnoj situaciji. Tim Thiermann dodaje: „Ovaj izazov možemo svladati zajedno. Uvjeren sam da ćemo to i uspjeti ujedinjenim snagama i dostupnim sredstvima.”

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh