Otkazane ture i problemi s prijevozom sada su stvar prošlosti

 

Tvrtka Thermia često se suočavala s izazovima u logističkom lancu. Tražili smo učinkovito i pouzdano upravljanje transportom naših proizvoda. TIMOCOM sustav pruža ključnu podršku u rješavanju problema poput otkazanih tura ili problema s prijevozom. Neočekivani događaji poput tehničkih problema s vozilima ili prometnih poteškoća mogu uzrokovati otkazivanje ili izmjene u planiranim rutama isporuke. To može dovesti do kašnjenja u isporukama i poremetiti cijeli lanac opskrbe. TIMOCOM tehnologija omogućuje nam brzu reakciju i jednostavnu komunikaciju.

Postavili smo određene zahtjeve kako bismo osigurali učinkovito i pouzdano upravljanje transportom naših proizvoda. Cilj nam je svima osigurati brzu i pouzdanu isporuku uz prihvatljive cijene. Uz to je nužna i fleksibilnost u prilagodbi te pouzdana komunikacija i održivost u logističkom procesu.

„Tražimo brzu i pouzdanu isporuku, pristupačne cijene, fleksibilnost u prilagodbi te pouzdanu komunikaciju i održivost u logističkim uslugama.”

Izazovi:

  • Pronalazak pouzdanog sustava za optimizaciju logističkog lanca

  • Potreba za brzom i pouzdanom isporukom uz pristupačne cijene

  • Pronalaženje rješenja za pouzdanu komunikaciju i prilagodbu u logističkim procesima.

Rezultati:

  • Uvođenje TIMOCOM sustava za bržu reakciju i jednostavnu komunikaciju

  • Povećana učinkovitost logističkih procesa kroz digitalizaciju i korištenje transportnih naloga

  • Optimizacija troškova, veća sigurnost u planiranju isporuka i povećanje broja narudžbi.

Thermia doo

Optimizacija logistike kroz digitalizaciju i inovativne alate

Tvrtka Thermia često se suočavala s nizom izazova u logističkom lancu uključujući otkazane ture i poteškoće s prijevozom. TIMOCOM sustav pružio nam je ključnu podršku u rješavanju tih problema pomoću njihove tehnologije koja je omogućila brzu reakciju i jednostavnu komunikaciju.

Rješenja poput digitalizacije procesa, korištenja transportnih naloga te uvođenja funkcije ocjenjivanja pomogla su nam optimizirati logističke procese i poboljšati kvalitetu usluga naše tvrtke.

Otkako smo implementirali TIMOCOM sustav primijetili smo povećanu učinkovitost i profitabilnost. Uštedjeli smo vrijeme, optimizirali troškove, poboljšali sigurnost u planiranju isporuka te doživjeli porast broja narudžbi. Općenito govoreći, postigli smo značajna poboljšanja u poslovanju.

Smatramo da su promjene ključne za uspjeh, a digitalizacija igra važnu ulogu u našoj poslovnoj strategiji. TIMOCOM sustav omogućuje nam već testirano rješenje za praćenje trendova poboljšavajući učinkovitost i transparentnost.

„Od uvođenja TIMOCOM sustava, primijetili smo uštedu vremena, optimizaciju troškova, veću sigurnost u planiranju isporuka te povećanje broja narudžbi. Ukupno, postigli smo veću učinkovitost i profitabilnost.”

Kamelia logo

Thermia d.o.o. za proizvodnju i obradu metala

Tvrtka Thermia d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju i obradu metala, s posebnim naglaskom na kaminske peći, dimovodne cijevi te ostale proizvode od metala. Naša stručnost leži u pružanju modernih dizajnerskih rješenja ili redizajna uz visokoserijsku proizvodnju.

Zahvaljujući bogatom industrijskom razvoju u preradi lima, uspjeli smo osvojiti najzahtjevnija tržišta Europe ističući se kvalitetom izrade i prilagodbom kupcu. Naša ponuda obuhvaća vrhunske kaminske peći, dimovodne cijevi te razne proizvode od metala, a distribuiramo ih diljem Europe.

Središnji položaj u Europi omogućuje nam brzi pristup svim zemljama na kontinentu, što rezultira brzom i ekonomičnom dostavom naših proizvoda. Uz kapacitet proizvodnje od 30.000 kamina i 500.000 artikala dimovodnog programa godišnje, tehnološki smo opremljeni i spremni zadovoljiti najzahtjevnije potrebe tržišta.

Odluka da koristimo TIMOCOM sustav bila je rezultat temeljitog istraživanja dostupnih opcija na tržištu. TIMOCOM se istaknuo kao optimalno rješenje zbog svoje reputacije, funkcionalnosti sustava te široke mreže partnera. Naše iskustvo s TIMOCOM-om od tada je bilo izuzetno pozitivno, a gđa Monika bila je naša kontakt osoba tijekom procesa registracije.

Svima koji su u potrazi za transportnim rješenjem s visokom razinom pouzdanosti, iskustva i tehnoloških inovacija koje podržavaju dugoročne poslovne ciljeve, toplo preporučujemo TIMOCOM sustav. Naše izuzetno pozitivno iskustvo s njihovim uslugama ne čini ih samo pouzdanim, nego i nezaobilaznim partnerom u optimizaciji logističkih procesa. TIMOCOM nije samo rješenje; ono je strateški partner koji doprinosi uspjehu našeg poslovanja.

Thermia Factory

Provjerite sami, testirajte naše tržište besplatno, samo jednim klikom:

na vrh