Zašto je upravo TIMOCOM najbolji izbor za pronalazak tereta i utovarnih prostora?

Pristup vodećoj burzi tereta u Europi

U TIMOCOM burzi transporta svakodnevno se nalazi gotovo milijun ponuda tereta i utovarnih prostora na području 46 europskih zemalja. Sigurni smo da ćete među tolikim opcijama pronaći onu pravu sa kojom ćete Vaše troškove prijevoza učiniti transparentnijima i tako unaprijediti rast poslovanja Vašeg poduzeća.

Pristup vodećoj burzi tereta u Europi           

Dovoljno je svega nekoliko sekundi od objave Vaše ponude da bude vidljiva na TIMOCOM burzi tereta. Redovita aktualizacija i optimalizacija omogućuje brzo i jednostavno korištenje. Možete u svega nekoliko minuta pronaći odgovarajućeg poslovnog partnera. Na isti način poslovni partneri mogu pronaći i Vas.

Velika mreža poslovnih partnera iz cijele Europe

Široka mreža poduzeća iz 46 europskih zemalja može Vam pomoći u pronalasku odgovarajućeg tereta i utovarnog prostora. Proizvodna i trgovačka poduzeća na ovaj način mogu proširiti svoju poslovnu mrežu transportera i špeditera, bilo da se radilo o nacionalnom ili međunarodnom tržištu.

Brojna ugledna poduzeća već su dala svoje povjerenje TIMOCOM burzi tereta. Pridružite im se i Vi, te postanite dio velike uspješne priče.

timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-linnenbecker
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-zalando

Imate pitanja? Naš tim savjetnika Vam je uvijek na raspolaganju. Nazovite nas!

na vrh