skip navigation

Mi imamo vaše poslovne partnere

Logistika živi od umrežavanja s pravim poslovnim partnerima. Zbog toga ćete u sustavu TIMOCOM pronaći neutralnu logističku mrežu pomoću koje ćete moći prvoklasno procesuirati svoje naloge. Digitalnom pripremom dokumenata (npr. EU licencija, obrtnica, dokumenti za osiguranje itd.) proces se pojednostavljuje budući da izostaje mrsko slanje e-poštom i faksom.

Jednostavno pronađite poslovne partnere

Među više od 45 000 provjerenih poduzeća iz cijele Europe pronaći ćete upravo poslovne partnere koje tražite. Pomoću mogućnosti prenošenja i preuzimanja možete u vlastitom profilu tvrtke pripremiti sve često tražene dokumente vašeg poduzeća odnosno pogledati i preuzeti dokumente drugih korisnika.

TIMOCOM profili poduzeća, snimka zaslona

Izradite Smart Profil

Iskoristite konkurentnost pomoću sadržajnog profila tvrtke i privucite pozornost potencijalnih poslovnih partnera na sebe. Vi sami kroz profile drugih korisnika dobivate točan uvid u prirodu transporta i logistike u Europi i time možete proširiti svoje poslovne mogućnosti.

Snimka zaslona: Profili poduzeća - izradite Smart Profil

Sigurno informirajte

Što više usluga ponudite, to ste atraktivniji za potencijalne poslovne partnere. Ovdje možete detaljno popisati sve činjenice o transportu i tako opsežno informirati o svojim kompetencijama. Sve učitane datoteke su sigurno kodirane tako da nije moguća zloupotreba.

Snimka zaslona: Profili poduzeća - Sigurno informirajte.

Brzo steknite pregled

Relacije kojima obično vozite unose se u kategoriju „Relacije zemalja” i tu se pregledno prikazuju. Mogući poslovni partneri ovdje mogu saznati vaš spektar usluga. Praktično i brzo.

Snimka zaslona: Profili poduzeća - Brzo steknite pregled

Uspješno se umrežite s ostalim poduzećima!

Kao otpremničko ili transportno poduzeće predstavljate se kao pružatelj usluga i pronalaze vas novi atraktivni poslovni partneri.

Kao otpremničko poduzeće iz područja proizvodnje i trgovine dobivate točan uvid u prirodu transporta i logistike u Europi i u trenutku proširujete svoju mrežu dobavljača.

Testirajte sustav TIMOCOM sada.

Isprobajte besplatno sada

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

na vrh