Prednosti korištenja aplikacije TIMOCOM Rute i troškovi za teretna vozila

Izračunajte detaljan trošak prijevoza i na taj način optimalizirajte Vašu poslovnu strategiju. Izbjegnite nepotrebne troškove ili kašnjenje na odredište. Poslovati ćete na optimalan način i sa više sigurnosti, što će pridonijeti profitabilnosti Vaše tvrtke.

Dobri poslovni odnosi među partnerima ključni su za svaki posao. Informirajte ih o individualnim troškovima rute i tako učinite cijeli proces transparentnim. Zajedno sa svojim klijentima možete razviti svoje poslovanje u uvjetima potpunog povjerenja.

Kroz detaljno planiranje poboljšajte izračun troškova. Uz pomoć TIMOCOM burze transporta i izračun optimalne rute, možete izbjeći prazne vožnje i optimalizirati kapacitet Vaših vozila. Biti dio TIMOCOM burze transporta, stavlja Vam se na raspolaganje više od milijun ponuda tereta i utovarnih prostora dnevno od strane provjerenih europskih poduzeća.

Obratite nam se za sva dodatna pitanja

Naš tim savjetnika Vam je uvijek na raspolaganju. Nazovite nas!

Registrirajte se sada
Pop-up image
Želite li postati stručnjak u praćenju pošiljki uživo?

Pretplatite se i primajte sve najnovije informacije o praćenju (Tracking), GPS podacima u stvarnom vremenu i automatiziranim obavijestima o statusu pošiljke – izravno u vaš inbox.

na vrh