Ovo su najveće prednosti TIMOCOM-a za vaše poduzeće

Izbjegnite prazne vožnje

Pronađite dodatne terete koji će vam uvijek odgovarati ili novi teret za povratak i uvijek maksimalno iskoristite kapacitet svog kamiona. Upravo u vremenima manjka vozača kamiona, vi i vaš utovarni prostor traženiji ste no ikad.

Paušalni model

Platite fiksni iznos, profitirajte maksimalno: kod nas nema skrivenih ili dodatnih troškova, već potpuna transparentnost. Mjesečni iznos omogućuje vam pristup našim svestranim aplikacijama i uslugama koje možete upotrebljavati neograničeno.

Uvid u burzu tereta

U samo nekoliko sekundi pronađite odgovarajuće narudžbe među milijun ponuda tereta i utovarnog prostora svakodnevno. Otkrijte sada! 

Kako TIMOCOM pomaže prijevoznicima s rješavanjem važnih izazova

Izbjegnite prazne vožnje i vrlo jednostavno ispunjavajte knjige naloga

Izbjegnite prazne vožnje i napunite svoje knjige naloga


Odredite točnu rutu do odredišta i izračunajte točne troškove

Optimirajte svoje rute i troškove

Centralno i digitalno upravljanje transportnim nalozima

Upravljajte svim transportnim nalozima centralno i digitalno

Uštedite vrijeme, novac i živce zahvaljujući centralnom prikupljanju podataka i digitalnom upravljanju svih transportnih naloga. Razgovarajte jednostavno, brzo i na 27 jezika sa svim svojim poslovnim partnerima. Na taj se način izbjegavaju greške i nesporazumi i automatski se optimiraju procesi.

TIMOCOM Međunarodni inkaso pomaže pri naplati potraživanja brzo i diljem Europe na 27 jezika

Podržavamo vas u slučaju neplaćenih računa

Više od 55 000 međunarodno umreženih klijenata već vjeruje TIMOCOM-u

Timo Keunecke, osnivač društva Keunecke Transporte GmbH

„Budući da sjetva kukuruza zbog vremenskih uvjeta često varira, naši kamioni ponekad stoje prazni, no zahvaljujući TIMOCOM-u brzo nalazimo nalogodavce iz industrije i trgovine i postižemo potpunu iskorištenost kapaciteta.” 

Timo Keunecke, osnivač društva Keunecke Transporte GmbH

ČPP

Mjesečni paušal za uporabu TIMOCOM Tržišta ovisi o broju korisnika, minimalnom vremenu trajanja ugovora i ciklusu plaćanja. Sastavite odgovarajuću ponudu za svoje poduzeće u našoj trgovini i optimirajte svoje transportne i logističke procese još danas.

TIMOCOM je neutralni ponuđač digitalnog tržišta na kojem preko 154 000 međunarodnih korisnika nudi terete i utovarni prostor. TIMOCOM sam ne posreduje nalozima, već na raspolaganje stavlja platformu – Road Freight Tržište.

Za sve TIMOCOM korisnike potrebno je osiguranje transporta kako bi se Tržište moglo upotrebljavati. Za one koji još nisu sklopili osiguranje sada je to posebno jednostavno: osiguranje transporta robe može se dodatno rezervirati jednim klikom unutar Burze tereta za svaki postavljeni teret. Potrebni podaci prenose se izravno iz ponude tereta. U tu svrhu TIMOCOM surađuje s pružateljem osiguranja SCHUNCK GROUP.

TIMOCOM Međunarodni inkaso učinkovit je partner u upravljanju potraživanjima. Posredujemo za vas na 27 jezika. Kašnjenje s plaćanjem kod naših je korisnika generalno rijetkost budući da za svakog novog korisnika provodimo pozadinsku provjeru. Ako pak dođe do kašnjenja s plaćanjem, možete se pouzdati u kompetentnu i pouzdanu pomoć našeg tima za uslugu inkasa. Vaši problemi rješavaju se brzo, povoljno i izvansudski kako iz slučaja kašnjenja ne bi nastao slučaj sudskog procesa. Poštenje i razumijevanje omogućuju nastavak postojanja vaših poslovnih odnosa. Davanje naloga odvija se jednostavno i udobno online.

Uvjete plaćanja dogovaraju sama poduzeća. 

na vrh