Ovo su prednosti TIMOCOM-a za špedicije s kamionom

Pouzdani poslovni partneri

TIMOCOM Sigurnosna mreža označava transparentnost, zaštitu i kompetenciju u poslovnim odnosima. Kako bismo vam zajamčili visoku razinu sigurnosti, veliku važnost pridajemo tome da članovi ispunjavaju određene uvjete. Svi korisnici još prije sklapanja ugovora prolaze opširnu provjeru.

Jednostavno upravljanje procesima s uštedom vremena

Od planiranja, preko provedbe pa sve do obračuna, TIMOCOM Tržište nudi vam potpuno upravljanje transportom s jednog mjesta. Na taj način učinkovito upotrebljavate svoje dragocjeno vrijeme i povećavate svoje prihode.

Uvid u burzu tereta

U samo nekoliko sekundi pronađite odgovarajuće narudžbe među milijun ponuda tereta i utovarnog prostora svakodnevno. Otkrijte sada! 

Kako TIMOCOM pomaže špedicijama kamionom pri rješavanju tipičnih izazova

Špediteri pronalaze natječaje za redovite transporte

Pronađite natječaje za redovite transporte


Špediteri dodjeljuju i pronalaze transportne naloge na TIMOCOM Tržištu

Ponudite teretni ili utovarni prostor u našoj Burzi tereta

Odredite točnu rutu do odredišta i izračunajte točne troškove

Odredite točnu rutu do odredišta i izračunajte točne troškove

Planiranje i izračun rute često predstavlja izazov. Različiti tipovi vozila, ograničenja za kamione te dionice s naplatom cestarina utječu na rutu, a time i na troškove transporta. U TIMOCOM-u možete odrediti svoju dionicu vožnje izravno iz ponude tereta, transportnog naloga ili natječaja i izračunati nastajuće troškove vožnje i dodatne troškove vožnje.

Centralno i digitalno upravljanje transportnim nalozima

Upravljajte svojim transportnim nalozima centralno i digitalno

Putem centralnog prikupljanja podataka i digitalnog upravljanja svih transportnih naloga možete komunicirati sa svim svojim poslovnim partnerima na 27 jezika, jednostavno i u stvarnom vremenu. Smanjuju se postupci na bazi papira, nesporazumi i dvostruki unosi, a poboljšava se učinkovitost vaših procesa. Uvijek imate pristup svim relevantnim informacijama i brže možete donositi odluke te ih dijeliti sa svojim poslovnim partnerima.

Isplata na vrijeme zahvaljujući službi za plaćanje

Ostanite platno sposobni i budite isplaćeni na vrijeme

Više od 55 000 međunarodno umreženih klijenata već vjeruje TIMOCOM-u

Patrick Andres, andres Logistics

„TIMOCOM Tržište nam omogućava da tražimo ili nudimo vozila u cijeloj Europi te na taj način izbjegavamo prazne vožnje. Kada u rijetkim slučajevima sretnemo „neplatiše”, pomaže nam i TIMOCOM usluga inkasa.”

Patrick Andres, andres Logistics

ČPP

Kako bismo mogli svojim klijentima ponuditi uobičajeno visoku razinu sigurnosti, poduzeća koja žele raditi sa sustavom moraju ispuniti određene uvjete. Pristup Tržištu u pravilu je moguć tek nakon 6 mjeseci postojanja poduzeća. Prije sklapanja ugovora provjeravaju se određeni poslovni dokumenti (variraju ovisno o vrsti poduzeća). Ovisno o tome koliko brzo isporučite potrebne dokumente, i ovisno o stanju naloga, možete dobiti odobrenje u samo nekoliko dana. Nije potrebno dodatno složeno informatičko povezivanje.

Mjesečni paušal za uporabu TIMOCOM Tržišta ovisi o broju korisnika, minimalnom vremenu trajanja ugovora i ciklusu plaćanja. Sastavite odgovarajuću ponudu za svoje poduzeće u našoj trgovini i optimirajte svoje transportne i logističke procese još danas.

TIMOCOM Transportni barometar prikazuje vam aktualno stanje ponude tereta i kapaciteta utovarnog prostora na tržištu cestovnog transporta. Ovaj upit moguć je i za međunarodne relacije u 46 europske zemlje. Transportni barometar pomaže vam da učinkovitije planirate svoje resurse i da oscilacije na tržištu držite na oku. Osim toga, nudi vam solidnu bazu podataka za pregovore o cijenama i izračune.

Cijene dogovaraju poslovni partneri izravno.

TIMOCOM je neutralni ponuđač digitalnog tržišta na kojem preko 154 000 međunarodnih korisnika nudi terete i utovarni prostor. TIMOCOM sam ne posreduje nalozima, već na raspolaganje stavlja platformu – Road Freight Tržište.

Uvjete plaćanja dogovaraju sama poduzeća. Delete later. 

na vrh