skip navigation

Cjelokupni proces u sustavu Smart Logistics System

Svoje transportne naloge izravno procesuirate sa svojim poslovnim partnerima u sustavu TIMOCOM. Zahvaljujući digitalnom procesu komunicirate brzo i dodatno štedite vrijeme pri obuhvaćanju podataka. Budući da se svi nalozi automatski prevode na dotični jezik, nema jezičnih barijera i ovdje također nema gubitka vremena. Daljnja prednost je pregledan prikaz u usporedbi s drugim komunikacijskim kanalima kao što je primjerice e-pošta.

S tvrtkom TIMOCOM osim toga uživate uobičajeno visoku sigurnost podataka. Podaci uvijek ostaju interni među klijentima, odnosno zaštićeni su od pristupa neovlaštenih osoba. Svi poslužitelji nalaze se u Njemačkoj tako da ovdje vrijedi njemački zakon o zaštiti podataka. Cjelokupni podaci ne napuštaju zemlju.

Želite koristiti upravljanje nalozima za upite za transportom? Rado ćemo vam pomoći.

Stupite u kontakt sada!

+49 211 88 26 88 26

Vaše prednosti:

Brza komunikacija zahvaljujući digitalnom procesuiranju

Obostrano osiguranje obvezujućim ugovornim dokumentom

Transportni nalozi na vašem jeziku

Personalizirajte transportne naloge logotipom tvrtke, dokumentima i generatorom broja naloga

U svakom trenutku upotrebljavajte obrasce za ponavljajuće transportne naloge

Koristite statistike za izvođenje budućih poslovnih odluka

Jednostavno digitalno procesuirajte transportne naloge

Oba poslovna partnera imaju mogućnost preglednog upravljanja svojim transportnim nalozima i u svakom trenutku zadržavaju točan pregled njihovog statusa - digitalno na jednom središnjem mjestu.

Jednostavno digitalno procesuirajte transportne naloge

Pametno uštedite vrijeme

Brzo obuhvaćanje podataka omogućuje uštedu mnogo vremena. Razlozi: uska integracija s našom burzom tereta i upitom za transportom. I naše funkcije kopiranja i obrazaca te inteligentna automatska dopunjavanja omogućavaju da možete brzo obuhvatiti sve podatke svojih transportnih naloga.

Pametno uštedite vrijeme

Pametno izrađujte procjene i analize

Analizirajte svoje poslovne odnose i brojke pomoću naših funkcija procjene koje se mogu individualno prilagoditi vašim potrebama. Iz toga možete izvoditi pokazatelje za buduće poslove.

Pametno izrađujte procjene i analize

Jednostavno imajte sve na oku

Zahvaljujući našim funkcijama, praćenje pošiljki sasvim je jednostavno. Oba poslovna partnera uvijek zadržavaju pregled napretka svojih transportnih naloga i tako mogu smanjiti svoju potrebu za komunikacijom.

Jednostavno imajte sve na oku - pregled napredovanja vaših transportnih naloga

Što kažu naši klijenti

Optimizirajte svoje poslovne procese uz digitalne transportne naloge!

Kao nalogodavac digitalno dodjeljujte transportne naloge svom poslovnom partneru u sustavu TIMOCOM.

Kao nalogoprimac izravno u sustavu TIMOCOM reagirajte na transportne naloge tako što ćete ih digitalno prihvatiti ili odbiti.

Hosted in Germany - Sigurnost podataka u tvrtci TIMOCOM

Mi posebno pažljivo postupamo s vašim podacima! Zbog toga TIMOCOM nosi oznaku kvalitete „Hosted in Germany”. Podaci naših korisnika čuvaju se u Njemačkoj i time podliježu njemačkom pravu - a prvenstveno njemačkim zakonima o zaštiti podataka koji se smatraju jednima od najstrožih u Europi.

Testirajte sustav TIMOCOM sada.

Isprobajte besplatno sada

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

na vrh