skip navigation

Cjelokupni proces u sustavu Smart Logistics System

Rješavajte svoje transportne naloge izravno sa svojim poslovnim partnerima u sustavu TIMOCOM. Zahvaljujući digitalnom procesu brzo komunicirate i dodatno štedite vrijeme na prikupljanju podataka. Budući da se svi nalozi automatski prevode na potreban jezik, ne postoje jezične barijere te se ni na tome ne gubi vrijeme. Dodatna je prednost pregledan prikaz u usporedbi s drugim komunikacijskim kanalima kao što je, primjerice, e-pošta.

S tvrtkom TIMOCOM k tome uživate uobičajeno visoku razinu zaštite podataka. Podaci uvijek ostaju interni među klijentima, odnosno zaštićeni su od pristupa neovlaštenih osoba. Svi poslužitelji nalaze se u Njemačkoj tako da se primjenjuje njemački zakon o zaštiti podataka. Navedeni podaci ne napuštaju zemlju.

Želite koristiti upravljanje nalozima za upite za transportom? Rado ćemo vam pomoći.

Obratite nam se odmah!

+49 211 88 26 88 26

Vaše prednosti:

optimiziranje komunikacije uz potpuno digitalnu obradu transportnih naloga

osiguravanje pravno obvezujućim ugovornim dokumentima

prevladavanje jezične barijere automatskim slanjem naloga na jeziku vašeg poslovnog partnera

personalizacija transportnih naloga logotipom svoje tvrtke, pridruživanje dokumenata povezanih s transportom i generiranje brojeva narudžbi

ušteda vremena izradom predložaka za česte transportne naloge

korištenje svoje osobne statistike za donošenje budućih poslovnih odluka

Digitalno procesuiranje naloga

Oba poslovna partnera imaju mogućnost preglednog upravljanja svojim transportnim nalozima i u svakom trenutku zadržavaju točan pregled njihovog statusa – digitalno na jednom središnjem mjestu.

Dodjeljujte transportne naloge i upravljajte njima u sustavu Smart Logistics System

Ubrzavanje procesa

Zahvaljujući brzom prikupljanju podataka štedi se mnogo vremena. Razlozi su tome: uska integracija s našom burzom tereta i upitima za transportom. Također, koristeći funkcije kopiranja i kreiranja predložaka te inteligentnog automatskog dopunjavanja, brzo prikupljate sve podatke svojih transportnih naloga.

Brzo pristupajte i bilježite podatke za transportne naloge

Jednostavnije procjene

Analizirajte svoje poslovne suradnje i brojčane pokazatelje vezane uz poslovanje pomoću naših funkcija procjene koje se individualno prilagođavaju vašim potrebama. Iz tih analiza možete izvoditi pokazatelje za buduće poslove.

Procijenite poslovne odnose i transportne naloge izravno u sustavu

Praćenje provedbe transporta

Zahvaljujući našim funkcijama, praćenje pošiljki sasvim je jednostavno. Oba poslovna partnera uvijek zadržavaju pregled napretka svojih transportnih naloga i tako mogu umanjiti svoju potrebu za komunikacijom.

Održavajte pregled provedbe transportnih naloga s integriranim praćenjem

Što naši kupci kažu o aplikaciji Transportni nalozi?

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Pomoću sustava TIMOCOM uštedimo do 60 posto vremena pri dodjeli naloga. Putem obrasca tada možemo unijeti i poslati sve podatke. Ne čekamo e-poštu s nekakvim dopisima ili potvrdama osiguranja nego odmah sve radimo preko interneta."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Priča o uspjehu i video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

„Znatno smo brži pri obradi i planiranju naloga. Za nas je apsolutna prednost što zahvaljujući sustavu TIMOCOM imamo mjesto za pohranu cijelih naših naloga za teret i tako pohranjujemo sve podatke za računovodstvo na jednom središnjem mjestu.”

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Priča o uspjehu i video >

Optimizirajte svoje poslovne procese uz digitalne transportne naloge!

Kao nalogodavac, svom poslovnom partneru digitalnim putem izdajete transportne naloge u sustavu TIMOCOM.

Kao nalogoprimac, izravno u sustavu TIMOCOM reagirate na transportne naloge tako što ih digitalno prihvaćate ili odbijate.

Hosted in Germany – Sigurnost podataka u tvrtki TIMOCOM

S vašim podacima postupamo posebno pažljivo! Zbog toga TIMOCOM nosi oznaku kvalitete „Hosted in Germany”. Podaci naših korisnika čuvaju se u Njemačkoj i time podliježu njemačkom pravu – prvenstveno njemačkim zakonima o zaštiti podataka koji se smatraju jednima od najstrožih u Europi.

Koristite transportne naloge u sustavu Smart Logistics System.

Isprobajte odmah besplatno

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

na vrh