SEDAN TRADE d.o.o.: S povratnim utovarima u smjeru uspjeha

SEDAN TRADE d.o.o. iz Beograda s povjerenjem koristi TIMOCOMov sustav

21.02.2019

„Ovdje u Srbiji kolege često imaju drugačiju predodžbu o tome što znači koristiti TIMOCOM.”

Stalni partneri, stalni transportni nalozi

Kad je 2015. godine postao klijent TIMOCOMa, poduzeće se sastojalo od dva zaposlenika i dva transportera. „Ovdje u Srbiji kolege često imaju drugačiju predodžbu o tome što znači koristiti TIMOCOM”, izvještava Cvetić. Za tvrtku SEDAN TRADE d.o.o. TIMOCOM je idealna nadopuna: „Mi koristimo TIMOCOM uglavnom za djelomične utovare i povratne utovare”, objašnjava Cvetić. Preko sustava naišao je na pouzdane i provjerene partnere. „Ako ostavimo dobar dojam na poslovnog partnera, uvijek iznova nas angažiraju”, takvo je iskustvo tog direktora. Za njegov posao uspostavljanje kontakta sa stalnim partnerima i stalnim transportnim nalozima preko TIMOCOMa znači mogućnost kalkuliranja.

Dobitak za planiranje poslova

Upravo zbog toga što segment dostave kurirskih i ekspres pošiljki i paketa u Srbiji raste, TIMOCOM je važan sustav za Vladimira Cvetića i njegovo poduzeće. Ono što ga osobito raduje: „Do sada sam imao isključivo dobra iskustva. Svaki transport je plaćen. Još nikad nisam morao koristiti vlastiti međunarodni TIMOCOMov servis naplate. ”Naime, inače je upravo to izazov logistike: uplate dolaze neredovito.

S TIMOCOMom Cvetić sam određuje dinamiku posla. Tvrtka SEDAN TRADE d.o.o. hvali i službu za korisnike kao ljubaznu i strpljivu: „Ondje se na svako pitanje odmah odgovara.” Za tvrtku SEDAN TRADE d.o.o. Beograd TIMOCOM je dobitak za stabilnije planiranje poslova. I: samo jednim jedinim djelomičnim utovarom ili ponovnim utovarom ta tvrtka može podmiriti mjesečne troškove za TIMOCOM.