21.02.2019

SEDAN TRADE d.o.o.: S povratnim utovarima u smjeru uspjeha

SEDAN TRADE d.o.o. iz Beograda s povjerenjem koristi TIMOCOMov sustav

(1)

Erkrath / Beograd, 21.02.2019. – Kad je Vladimir Cvetić 1999. godine zajedno sa svojim ocem osnovao tvrtku SEDAN TRADE d.o.o. u srpskom glavnom gradu, osobita pozornost još je bila usmjerena na veleprodaju. Ipak se tijekom godina transport iskristalizirao kao osnovna djelatnost. „Za mene ta djelatnost znači slobodu”, kaže direktor Cvetić. „Ja sam definitivno čovjek koji ne može zamisliti da radi u uredu.” Umjesto toga on strastveno rado putuje sa svojim kombijem ili kamionom.

„Ovdje u Srbiji kolege često imaju drugačiju predodžbu o tome što znači koristiti TIMOCOM.”

Stalni partneri, stalni transportni nalozi

Kad je 2015. godine postao klijent TIMOCOMa, poduzeće se sastojalo od dva zaposlenika i dva transportera. „Ovdje u Srbiji kolege često imaju drugačiju predodžbu o tome što znači koristiti TIMOCOM”, izvještava Cvetić. Za tvrtku SEDAN TRADE d.o.o. TIMOCOM je idealna nadopuna: „Mi koristimo TIMOCOM uglavnom za djelomične utovare i povratne utovare”, objašnjava Cvetić. Preko sustava naišao je na pouzdane i provjerene partnere. „Ako ostavimo dobar dojam na poslovnog partnera, uvijek iznova nas angažiraju”, takvo je iskustvo tog direktora. Za njegov posao uspostavljanje kontakta sa stalnim partnerima i stalnim transportnim nalozima preko TIMOCOMa znači mogućnost kalkuliranja.

Dobitak za planiranje poslova

Upravo zbog toga što segment dostave kurirskih i ekspres pošiljki i paketa u Srbiji raste, TIMOCOM je važan sustav za Vladimira Cvetića i njegovo poduzeće. Ono što ga osobito raduje: „Do sada sam imao isključivo dobra iskustva. Svaki transport je plaćen. Još nikad nisam morao koristiti vlastiti međunarodni TIMOCOMov servis naplate. ”Naime, inače je upravo to izazov logistike: uplate dolaze neredovito.

S TIMOCOMom Cvetić sam određuje dinamiku posla. Tvrtka SEDAN TRADE d.o.o. hvali i službu za korisnike kao ljubaznu i strpljivu: „Ondje se na svako pitanje odmah odgovara.” Za tvrtku SEDAN TRADE d.o.o. Beograd TIMOCOM je dobitak za stabilnije planiranje poslova. I: samo jednim jedinim djelomičnim utovarom ili ponovnim utovarom ta tvrtka može podmiriti mjesečne troškove za TIMOCOM.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh