01.02.2023
4

Intervju s vlasnicom tvrtke CODEX-TRANSPORT, korisnicom TIMOCOM-a od 2011. godine

MicrosoftTeams-image (30)


Kako ste se odlučili koristiti TIMOCOM i sjećate li se kako ste prvi put stupili u kontakt s nama, odnosno s kim ste razgovarali?

Kad je moj otac 2010. godine otvarao tvrtku (tadašnji Petković Prijevoz d.o.o.), tražili smo terete koje bismo mogli prevoziti. Pretražujući internet, naišla sam na TIMOCOM burzu prijevoza. Registrirali smo se na probni period, uspješno smo počeli poslovati te nakon isteka probnog perioda produžili suradnju. Moj otac je tada bio taj koji je komunicirao s Vašim kolegama, a njegov prvi kontakt je bio s gospodinom Robertom (nažalost, ne sećamo se kako se gospodin preziva).

Čime se konkretno bavi tvrtka CODEX-TRANSPORT

Tvrtka CODEX-TRANSPORT d.o.o postoji od 2016.g, danas ima 3 zaposlene osobe. Mi smo mala tvrtka specijalizirana za brzu dostavu manjih količina robe. Posao obavljamo isključivo kombi vozilima do 3.5t. Prisutni smo kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu, iako nam je fokus na međunarodno tržište zbog puno bolje ponude tereta.

Koliko su promjene važne za Vašu tvrtku? 

Trudimo se ići u korak s trendovima, slijediti brojne promjene koje digitalizacija donosi.

This is an embedded image


Podijelite informacije o povijesti Vaše tvrtke za koje mislite da bi bile od interesa za širu javnost ili informacije koje su Vam važne i koje biste željeli podijeliti sa svima nama.

Iako je tvrtka Codex-Transport d.o.o. osnovana 2016. godine, ja sam je preuzela 2020. godine od jednog kolege koji jednostavno nije uspio pronaći vozače u C kategoriji, pa sam nastavila posao isključivo s kombi vozilima. Moje iskustvo u transportu ne počinje tada, već 2010. godine kada je moj otac otvorio prijevozničku tvrtku Petković Prijevoz d.o.o. Nakon 10 godina vrlo uspješnog poslovanja, ta se tvrtka prodala, a ja sam nastavila posao preuzevši drugu tvrtku. Od kada sam preuzela tvrtku, ona uspješno posluje i pokazuje kontinuirani rast prometa, što je rezultiralo i rastom dobiti.

Tko su Vaši potencijalni klijenti?

Naši potencijalni klijenti su svi koji traže i cijene brzu, točnu i pouzdanu dostavu za koju smo se mi, kao mala tvrtka, specijalizirali. Uglavnom surađujemo s velikim logističkim tvrtkama kojima je potreban brzi kombi - prijevoz manjih količina robe.

S kojim se izazovima Vaša tvrtka najčešće susreće i kako Vam je TIMOCOM najviše pomogao u njihovom rješavanju? 

Najčešći izazov s kojim se susrećemo je naplata. U tome nam Timocom uvelike pomaže, jer preko TIMOCOMa ne postoje ne naplaćene ture. TIMOCOM služba se pobrine da se svaki prijevoz naplati, a sve dok se on ne naplati, tvrtka koja nije ispunila svoju obvezu plaćanja ne može pristupiti aplikaciji.

U kojem od logističkih procesa najčešće koristite TIMOCOM?

TIMOCOM najčešće koristimo za pronalaženje tereta i planiranje prijevoza.

Što Vas je zadržalo da budete naš klijent toliko godina, na koji način biste nas pohvalili/kritizirali?

Ostali smo Vjerni klijent sve ove godine zbog sigurnosti koju nudite na području pronalaska tereta i naplate odrađenih tura. Jako nam je bitno što možemo brzo stupiti u kontakt s Vama i što možemo kompletnu komunikaciju odraditi na našem jeziku.

Možete li s nama podijeliti pozitivne promjene u Vašem poslovanju otkad koristite TIMOCOM?

Otkad koristimo TIMOCOM, od samog početka tvrtke nemamo nikakvih problema s pronalaskom tereta za naše ture. Vrlo lako i brzo ugovaramo poslove, što nam omogućuje da uštedimo vrijeme. Svi klijenti s kojima surađujemo su maksimalno pouzdani i korektni, što nam čini suradnju vrlo ugodnom.

Što biste dodali kao preporuku, savjet, referencu svim Vašim kolegama u svijetu transporta i logistike?

Svim kolegama bih preporučila TiIMOCOM burzu prijevoza, jer smatram da je to najsigurnije i najpouzdanije mjesto za pronalaženje tereta, praznih vozila i skladišnih prostora. Također bih preporučila da svoj posao obavljaju maksimalno odgovorno, korektno i transparentno, jer za takve uvijek ima mjesta i uvijek se nađe posla.

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

Pop-up image - Logistic
Želite li postati stručnjak u logistici?

Stoga primajte naše vijesti o logistici izravno u svoj sandučić. Budite prvi koji će imati koristi od naših proizvoda i ažuriranja.

na vrh