TIMOCOM 01.07.2021
2

Softver koji se brine o sigurnosti u TIMOCOM mreži

Sustav za otkrivanje prijevara kontinuirano provjerava ponude tereta i utovarnog prostora

Sigurnosni štit na mreži

Sigurnost igra važnu ulogu, kako u stvarnom tako i u digitalnom svijetu. Upravo u B2B poslovanju važno je znati da se možemo osloniti na ozbiljnost nalogoprimaca i nalogodavaca. Za sigurnost TIMOCOM mreže sada se brine poseban softver za kontinuirano provjeravanje ponuda tereta i utovarnog prostora, 24 sata dnevno.

Isprobajte sustav pametne logistike sada

Sve više zahtjeva za mrežnu sigurnost

Više od 135 000 korisnika dnevno aktivno je u sustavu Smart Logistics System tvrtke TIMOCOM. U njemu se svakog dana na burzu tereta postavlja do 800 000 ponuda tereta i utovarnog prostora. Ponude se dijelom postavljaju automatski, preko TIMOCOM sučelja za TMS aplikacije, a dijelom se ručno unose izravno u sustav.

S takvim se brojkama može se dogoditi da se pokoji pružatelj usluga ne pridržava uvjeta korištenja. To se događa rijetko, ali važno je to spriječiti i u skladu s tim ukloniti ponude. Objave koje ne odgovaraju potrebnim uvjetima provjeravaju se i prema potrebi brišu. To isprva možda zvuči strogo, no time se svim korisnicima, iz cijele Europe, osigurava pouzdana i sigurna mreža s visokokvalitetnim ponudama tereta i utovarnog prostora.

Broj ponuda i aktivnih korisnika digitalnih aplikacija i usluga konstantno raste, a s njima i zahtjevi za sigurnost sustava. TIMOCOM je razvio rješenje u obliku softvera koji pruža automatski nadzor sustava 24 sata dnevno.

Nepravilnosti se uočavaju brže i lakše

Osim provjera ponuda teretna i utovarnog prostora, nadziru se i nepravilnosti među aktivnostima u našem sustavu. Ako softver otkrije nešto neobično, kreira se testni zadatak koji se automatski šalje izravno zaposlenicima službe za poslovnu sigurnost i osiguranje kvalitete. Unatoč automatizaciji, još uvijek se provodi pojedinačna procjena. Međutim, pomoću sigurnosnog softvera postupak je značajno brži.

Povećana količina prijevoza tereta u sustavu TIMOCOM pritom ne predstavlja nikakav izazov. Sve veći broj ponuda i korisnika ne stvara probleme. S druge strane, automatizacija pridonosi učinkovitosti procesa i rasterećenju zaposlenika u aktivnoj potrazi za nepravilnostima. Tako mogu izravno pregledavati i provjeravati potencijalno sumnjive ponude.

Sustav za otkrivanje prijevara znatno olakšava rad prilikom provjere poduzeća i ponuda u sustavu TIMOCOM. Razvijanjem vlastitog tima za istraživanje i razvoj, u ovom se FreightTech poduzeću ojačava visoka razina sigurnosti mreže, a time i prijevoznika, špeditera i utovarnih poduzeća u Europi.

Isprobajte sustav pametne logistike sada!

Keywords:

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

Pop-up image - Logistic
Želite li postati stručnjak u logistici?

Stoga primajte naše vijesti o logistici izravno u svoj sandučić. Budite prvi koji će imati koristi od naših proizvoda i ažuriranja.

na vrh