TIMOCOM 31.08.2023
3

TST Logistik: 12% rast prometa godišnje s TIMOCOM rješenjima

Dispečeri iz TST Logistik

Dva špeditera i službenika za logistiku iz TST Logistik GmbH u Kiefersfeldenu sjede za stolom i smiješe se u kameru. Internetska stranica TIMOCOM-a može se vidjeti na ekranu računala.

Želite svladati izazove svakodnevnog transporta te se želite i proširiti? Zatim pročitajte kako TST Logistik ostvaruje godišnje 12% više zahvaljujući TIMOCOM-u. Poslovni rast se može zabilježiti - i zašto je planiranje posla sada još zabavnije.

Povećajte svoje transportno poslovanje uz TIMOCOM! Ugovorite sastanak sada.

Bolja učinkovitost, manje praznih vožnji i rast čekaju na vas!

O europskom pružatelju logističkih usluga TST Logistik GmbH

TST Logistiksa sjedištem u Kiefersfeldenu, već 13 godina obavlja FTL prijevoze za klijente svih veličina. Oni prevoze robu iz tvornica, skladišta i luka do odredišta diljem Europe pomoću kamiona s ceradom. Osim toga, pružatelj logističkih usluga svojim kupcima nudi moderno i nadzirano skladištenje robe u prostorijama vlastite tvrtke.

Povećajte svoje transportno poslovanje uz TIMOCOM! Ugovorite sastanak sada.

Bolja učinkovitost, manje praznih vožnji i rast čekaju na vas!

Izazov: Apsorbirati smetnje u procesu transporta

Voditeljica odjela Teodora Teleaga i njezin dispečerski tim svakodnevno svladavaju čitav niz izazova - poput pronalaženja najboljih ruta za kamionei osiguravanja da isporuke stignu na vrijeme. Osim toga, svi uključeni poput vozača, kupaca i skladišta moraju biti obaviješteni. “Nastaju neočekivane poteškoće kao što su prometne gužve i loše vrijeme - i stvarni planovi se otkazuju”, kaže Teodora Teleaga. Brze i pametne odluke su na dnevnom redu. "Na kraju, radi se o održavanju obećanja usluge koje ste dali kupcima", nastavlja voditeljica odjela. No, tvrtke gube puno vremena i živaca zbog poremećaja u transportnom procesu i kratkoročnih promjena planova. I prije svega novac. Jer: Ako se ne pronađe alternativa, kupci moraju čekati i nove narudžbe se ne mogu prihvatiti.

Rješenje: Brzo uparivanje tereta i kamiona & Praćenje pošiljke uživo

Za TST Logistik, TIMOCOM je dio dnevnog planiranja ruta. Kašnjenja i komplikacije tako se mogu bolje riješiti:

“Na primjer, ako su naša vozila već potpuno natovarena ili su još na putu, koristimo odgovarajuće poveznice u TIMOCOM-u kako bismo dopremili preostali terete na put,” objašnjava Teodora Teleaga, voditeljica odjela u TST Logistiku.

Na taj način se mogu pronaći odgovarajući i provjereni transportni partneri za odgovarajuća putovanja na digitalnoj burzi tereta. Zahvaljujući pametnim filtrima i optimiziranom pretraživanju, to možete učiniti čak i za nekoliko sekundi. Brojni pružatelji usluga prijevoza također stavljaju svoje kamione za praćenje pošiljaka uživo putem TIMOCOM tržišta. Zahvaljujući GPS podacima koji se dijele na ovaj način, procijenjeno vrijeme dolaska robe se izračunava u pozadini (ETA).  To znači da svi uključeni automatski znaju gdje je teret. To ne samo da štedi vrijeme, već povećava povjerenje i jača imidž transportnih partnera. Vremenski prozori na rampi mogu se bolje planirati, a procesi se mogu pomaknuti i odgoditi. To znači da se vrijeme mirovanja i vrijeme čekanja mogu izbjeći i da se vrijeme može učinkovito iskoristiti.

Rezultat suradnje: 12% više transporta godišnje

Digitalno tržište pomaže Teodori Teleaga u slaganju svake nove “slagalice”. “Ovo me pokreće: Kad vidim da cijela serija kamionskih prijevoza ide glatko jer sam ih dobro isplanirala ili prerasporedila. To me čini sretnom i zadovoljnom. Tako da sam spremna za sljedeće izazove.”

Jasno uočljiva prednost otkako pružatelj logističkih usluga koristi tržište za digitalno upravljanje prijevozom je velika ušteda vremena.

„TIMOCOM je poput prečaca koji vodi izravno do željenog rezultata i zasjenjuje druge metode“, sažima Teodora Teleaga, voditeljica odjela za planiranje u TST Logistiku.

TST Logistik ulaže dobiveno vrijeme u širenje svog poslovanja – i to potpuno uspješno. Pružatelj usluga prijevoza je kroz mrežu stekao brojne nove, vrijedne poslovne partnere - kao i zapošljavanj novih djelatnika i kupnju vozila.

Voditeljica odjela planiranja na kraju izvještava o svom iskustvu s TIMOCOM-om: “Otkako smo počeli surađivati ​​s TIMOCOM-om, uspjeli smo povećati broj prijevoza koje obavljamo za oko 12% godišnje.”

Potaknite svoje transportno poslovanje uz TIMOCOM:

Ovo bi vas također moglo zanimati: 

Što su burze tereta i kako funkcioniraju? Žene u logistici



Kakvu ulogu ima logistika u našem svakodnevnom životu?

Postanite insider u profesiji

Redovito primajte važne članke, vrijedne stručne priloge i ekskluzivne izvještaje korisnika!


Prijava na newsletter

Pop-up image - Logistic
Želite li postati stručnjak u logistici?

Stoga primajte naše vijesti o logistici izravno u svoj sandučić. Budite prvi koji će imati koristi od naših proizvoda i ažuriranja.

na vrh