02.07.2013

Čitatelji su ponovno izabrali TimoCom za "Najbolju marku"

Priznanje povećava vrijednost poduzeća i donosi prednosti korisnicima

(2)

Düsseldorf, 20.06.2013. Poznato je da marke nastaju samo zahvaljujući svojim korisnicima. To vrijedi također i za "Najbolje marke" u transportnoj branši, koje biraju čitatelji časopisa lastauto omnibus, trans aktuell i FERNFAHRER. Proteklih je godina TimoCom uspijevao zauzeti mjesto na pobjedničkom postolju pokraj divova branše kao što su Michelin, Mercedes ili Schmitz Cargobull. Također i u 2013. godini, po peti put za redom, "Najbolja marka" u kategoriji "Burze tereta" ponovno je otišla u Düsseldorf.

Ukoliko je marka jedan od bitnih sastavnih dijelova vrijednosti poduzeća, tada je ponuđaču burze tereta TC Truck&Cargo®, vodeće na europskom tržištu, preko noći vrijednost još više porasla. Jer u večer 18. lipnja, direktor marketinga Christof Thesinga preuzeo je u ime poduzeća nagradu za najbolju burzu tereta 2013. godine "Ovo priznanje odraz je lojalnost naših stranaka. Ono je dobro ne samo za naš imidž, nego i za imidž svih korisnika koji svoje poslovanje odvijaju preko naših platformi", veseli se Thesinga.

 

Najbolja marka ne kao lovorov vijenac, već kao motivacija

Nagrada koju je osmislila izdavačka kuća ETM-Verlag daje priznanje naporima uloženim u razvoj inovativnih proizvoda i usluga koje olakšavaju i čine efikasnijim svakodnevni rad poduzeća koja sudjeluju u transportu. Posljednja inovacija koju je TimoCom predstavio početkom lipnja, integrirano je rješenje za praćenje vozila TC eMap®.


"Super je to, da "Najbolju marku" biraju izravno čitatelji, koji su se na to odlučili na temelju svojih iskustava s traženjem teretnih vozila ili prijevoza tereta putem naše platforme. Ne postoji bolja ocjena kvalitete. To je jednostavno najbolja promidžba", naglašava voditelj marketinga. Ovo srednje veliko poduzeće ne smatra ovaj trofej lovorikama na kojima će se odmarati, već motivacijom za održavanje dobrih postignuća i dalje poboljšanje i izgradnju procesa unutar sustava.

 

Više informacija o TimoComu pronaći ćete također i na www.timocom.com.hr

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh