12.07.2017

Best Brand 2017: TimoCom dobiva nagradu ETM

U dvoje je bolje: IT stručnjak raduje se zbog dvostrukog odlikovanja

(2)

Erkrath, 12.7.2017. – Čitatelji izdavačke kuće ETM odabrali su: IT stručnjak TimoCom je na večer 21. lipnja prilikom službene dodjele nagrada u Ludwigsburgu po 9. put za redom odlikovan za Best Brand u kategoriji „burze tereta“! Osim toga, ponuđač najveće europske transportne platforme osvojio je 3. mjesto u novoj kategoriji naziva „logističke platforme“. Tako je tvrtka TimoCom uz svjetske koncerne „Bosch“ i „Daimler“ stajala na pobjedničkom postolju.

Nagrada ETM odlikuje implementaciju prilikom razvoja inovativnih proizvoda i usluga u transportnoj i logističkoj branši. Ukupno 11 413 čitatelja časopisa eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell i FERNFAHRER složilo se oko jednog: TimoCom ponovno odlikovati kao Best Brand u kategoriji „burze tereta“. Odabir čitatelja ETM-a za TimoCom će ove godine biti još uspješniji, jer je IT-stručnjak osvojio 3. mjesto u novoj kategoriji „logističke platforme“. Ovo posebno odlikovanje razjašnjava sljedeće: Klijenti su prepoznali da ih tvrtka TimoCom uzima u obzir prilikom digitalizacije transportne logistike i ispunjava različite zahtjeve svih sudionika transportnog lanca.

Pélagie Mepin, voditeljica marketinga tvrtke TimoCom, preuzela je nagradu ETM-a u dvorcu u Ludwigsburgu: „Ovo odlikovanje nam potvrđuje da platformu TimoCom možemo dalje razvijati i optimizirati za individualne potrebe naših klijenata. Odlikovanje u novoj kategoriji „logističke platforme“ dodatan je znak da smo uspješno savladali preobrazbu od jednostavne burze tereta do potpune transportne platforme uz brojne korisne aplikacije za sve sudionike transporta. Ovim putem se još jednom želim od srca zahvaliti svim čitateljima ETM-a i vjernim klijentima tvrtke TimoCom!“

TimoCom novitet „TC Transport Order®

Po pitanju razvoja inovativnih proizvoda i usluga — „TC Transport Order®“ će unutar transportne platforme biti dostupan od početka srpnja. Nova aplikacija digitalizira transportne naloge i za više od 120 000 korisnika omogućuje trajnu digitalnu obradu naloga izravno u platformi TimoCom.

Uz ove i daljnje inovacije, TimoCom će i narednih godina postići rezultate prilikom dodjele nagrada ETM-a. 

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh