25.04.2016

Bolja dodjela prijevoza uz pomoć sučelja

Više poslovnih mogućnosti sa pojedinim poslovnim riješenjima TimoComa

(2)

Nakon što se digitalno doba već odavno uvrštalo u logistiku, ne samo da automatizacija postaje sve važnija, već i komunikacija. Odlučujući je međutim, da sada međusobno moraju "govoriti" storjevi sa strojevima i sustavi sa sustavima.

Pružatelj IT-usluga TimoCom je već prvo 10 godina počeo sa spajanjem sučelja sa sustavima za upravljanje prijevozom klijenata - davno prije nego li je pojam „M2M“ (machine-to-machine) komunikacija bio uobičajen. Pomoću sučelja TC Connect korisnici mogu sa klikom miša prenijeti utovarne prostore i ponude tereta iz vlastitog dispozicijskog softvera, direktno u najveću Europsku transportnu platformu.

To štedi dragocijeno vrijeme i pomaže u izbjegavanju pogrešaka u prijenosu. Danas gotovo i nema tvrtke u transportu i logistici, koja ne radi s rješenjima kao što su sustavi za upravljanje prijevozom ili elektroničke burze tereta.  Najveća Europska transportna platforma vam nudi mogućnosti pomoć sučelja spojiti jedno sa drugim. Putem TC Connect TimoCom spaja sustave za upravljanje prijevoza svojih klijenata sa vlastitom burzom tereta. Korisnici TimoComa imaju tako mogućnosti ponuditi teret ili tovarni prostor vlastitog dispozicijskog softvera sa klikom miša potencijalnim 110.000 međunarodnim korisnicima.Od 68,1 mil. ponuda, koja su se u lanskog gidini objavili u transportnoj platformi, cijelih 13% su unešeni putem sučelja.

Gledano od strane TimoComovih korisnika sučelje donosi istodobno više prednosti, kao što glasnogovornik logističke grupe Carreras izrazuje; "Zahvaljujući TC Connect možemo sa jedne strane objaviti više ponuda, a sa druge strane, dosegnuti mnogo više potencijalnih poslovnih partnera.  Tereti se brzo rasprodaju. Možemo razviti više naloga, a promet raste.“ Poduzeće udruživanjem također ima i veći uvid u vlastite aktivnosti. Produktivnost je time mjerljivija i poduzeće se može dalje poboljšavati.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh