20.04.2015

Brojke govore više od tisuću riječi

TimoCom na sajmu transport logistic 2015 pokazuje IT rješenja koja se isplate

(2)

Erkrath, 20.04.2015. – Kvaliteta i kvantiteta već 18 godina predstavljaju najveći prioritet tvrtke TimoCom. To je vidljivo ne samo u tehničkom već i poduzetničkom napretku pružatelja IT usluga. Stoga ne čudi da je softverska tvrtka s najvećom transportnom platformom u Europi te pripadajućim proizvodima i uslugama posljednjih godina etablirana kao tržišni lider. Uspjehu je značajno i bez sumnje pridonijelo preko 100 000 korisnika koji dnevno pristupaju 450 000 ponuda tereta i utovarnog prostora. O važnosti rješenja pojedinačno ili u cijelosti u svrhu vlastitog poslovnog uspjeha posjetitelji se ove godine ponovno mogu uvjerti na sajmu transport logistic u Münchenu.

Od 5. do 8. svibnja 2015. tvrtka TimoCom će svim sudionicima transportne branše prikazati svoje isplative proizvode. TC Truck&Cargo®, TC eBid®, burza skladišta i TC eMap® mogu se testirati na različitim radnim stanicama. Tu su i razne funkcije, novi ponuđači telematike te rekordna IT rješenja i usluge oznake „made in Germany“. Glavni predstavnik Marcel Frings optimističan je jer se ovogodišnji vrhunci industrije posjetiteljima isplate: „Nudimo paletu proizvoda nepobjedivu zbog ažurnosti, opsega i dosega. Ime TimoCom diljem Europe označava sigurnost i učinkovitost i upravo to ćemo na osnovu upečatljivih podataka rado predstaviti posjetiteljima sajma, na licu mjesta".

Za transportne stručnjake nezaobilazan je i posjet štandu 317/418 u dvorani 5. Špediteri i prijevoznici tereta kao i poduzeća za proizvodnju i trgovinu koja su zainteresirana za naloge - svi su srdačno pozvani kako bi u budućnosti "igrali na sigurno" uz naše proizvode.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh