18.12.2013

Europsko tržište prijevoza na dlanu

TimoCom objavljuje cjelovito ažurianje za aplikaciju transportnog barometra

(1)

Düsseldorf, 17.12.2013 – TimoCom aplikacija transportnog barometra je već neko vrijeme dostupna za smartphone. Stoga je na tržište stiglo cjelovito ažuriranje uz mnogobrojne nove funkcije. I ne samo to – TimoCom aplikacija transportnog barometra je dostupna potpuno besplatno.

Nakon pokretanja aplikacije, za primijetiti je: ovdje se nešto mijenjalo. Primjer za to je prikaz relacija prema zemaljama za koje se prikazuje trenutni omjer ponuda tereta i tovarnih prostora. Mogućnosti odabira su po ovom pitanju proširene. Tako je sada moguće prikazati sve relacije od i prema pojedinim zemljama. U prethodnoj verziji postojala je samo mogućnost predstavljanja relacije od jedne zemlje u sve europske zemlje.

 

Integrirani transportni trend

Kao potpuni novitet u funkciji, tu je dohvaćanje podataka o povijesti. U ažuriranoj verziji TimoCom aplikacije transportnog barometra prikazuju se postotne vrijednosti tereta posljednjih triju godina u obliku krivulje na grafikonu. Na taj način korisnici aplikacije prilikom pregovora cijena na licu mjesta ne samo da mogu imati uvid u aktualna zbivanja za procjenu situacije na tržištu, već i imati dugotrajnije trendove na umu.

 

Uz TimoCom aplikaciju transportnog barometra, korisnici su u potpunosti opskrbljeni. Ipak, ne radi se samo o statistikama i podatkovnim grafikama. Preko integriranog odjeljka za novosti, korisnici aplikacije u riječi i slici mogu doznati zanimljivosti iz branše – bez obzira na to gdje se nalaze te kad god žele.

 

Zadržati pregled nad stanjem tržišta

Aplikacija Transportni barometar se izvodi na bazi opsežnih tržišnih podataka koje TimoCom, kao lider na europskom tržištu burzi tereta i tovarnih prostora, u sekundi pruža na raspolaganje. Ovih i do 450.000 ponuda tereta i tovarnih prostora dnevno od preko 100.000 korisnika, procjenjuju se za Transportni barometar, te se prenose na smartphone gotovo u realnom vremenu. Tako ova mala aplikacija postaje snažan instrument istraživanja cijena na tržištu, a korisnici aplikacije mogu odmah reagirati na ponudu i potražnju kapaciteta tereta i tovarnih prostora.

 

Više informacija o TimoComu i svim proizvodima pronaći ćete na www.timocom.com.hr

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh