22.08.2018

Gospodarska vozila IAA: TIMOCOM se predstavlja s novim strateškim položajem i identitetom brenda

Nova IT rješenja za bolju vidljivost i umrežavanje transportnog lanca

(1)

Erkrath/Hannover, 22.08.2018. – Vodeći europski stručnjak za IT i podatkovnu tehnologiju u logistici, TIMOCOM, na sajmu za gospodarska vozila IAA 2018 u Hannoveru (od 20. do 27.09.) predstavlja se s temeljito dorađenom pojavom na tržištu i novim informatičkim rješenjima koja omogućuju korisnicima bolju vidljivost i povezanost duž transportnog lanca.

"Postali smo pioniri i pratioci tvrtki koje žele sa Timocomom iskoristiti mogućnosti digitalizacije inteligentno, jednostavno i sigurno", kaže Gunnar Gburek.

Poimanje digitalne transformacije kao nove rutine

„Virtualna rješenja postala su motor transportnog svijeta“, kaže TIMOCOMov glasnogovornik Gunnar Gburek prilikom pripreme za vodeći sajam mobilnosti, transporta i logistike. Od početka poslovanja do stvaranja dostavnice, danas su digitalizirani mnogi koraci u lancu logističkih procesa. „Gledamo na sljedeću fazu razvoja i postavljamo prekretnice za dnevnu logistiku budućnosti, kada digitalna transformacija više nije projekt, već nova rutina“, tvrdi Gburek.

Samo nešto više od dva desetljeća nakon pokretanja IT poduzeća iz Erkratha poznatog po burzi tereta, TIMOCOM je sve više postajao pružatelj usluga za digitalnu kontrolu i odvijanje transporta cestovnim prijevozom. „Postali smo pioniri i pratioci tvrtki koje žele iskoristiti mogućnosti digitalizacije inteligentno, jednostavno i sigurno“, tvrdi Gburek.

 

Povezivanje podatkovnog i robnog tijeka na novi način

Uz dnevno do 750 000 međunarodnih ponuda tereta i utovarnog prostora te uz više od 100 000 kamiona koje je moguće pratiti, TIMOCOM ne nudi samo pristup najvećoj europskoj burzi tereta, već i sve prednosti unutar jedinstvene logističke zajednice.

TIMOCOM Premiere ne samo da ima inovativne logističke aplikacije i napredna rješenja na sajmu IAA (dvorana 13/štand C29) s kojima je moguće na nov način povezati stvarne i virtualne svjetove putem podatkovnog i robnog tijeka. Po prvi put će se javnosti u Hannoveru prikazati i novi logo te cjelokupni dizajn poduzeća.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh