24.08.2015

I proizvođači profitiraju od TimoCom-a

Al Pack d.o.o. oslanja se na TimoComovu burzu tereta

(1)

Tvrtka Al Pack d.o.o. od početka 2014. za svoje odgovarajuće povratne terete koristi burzu tereta i utovarnog prostora TC Truck&Cargo® tvrtke TimoCom. Na primjeru proizvođača ambalaže jasno je da i otpremničke tvrtke imaju koristi od transportne burze.

Put do TimoComa

Tvrtka Al Pack d.o.o. je srpsko poduzeće za proizvodnju ambalaže sa sjedištem u Subotici. Tamo se nalazi uprava, proizvodno postrojenje te vlastiti odjel za transport s jedanaest vozila za izvoz vlastite proizvedene robe. Tvrtka Al Pack d.o.o. osnovana je 01.09.1994. i ima 180 zaposlenika. Jedan od njih je voditelj odjela za logistiku, Roland Rudinski. Kao osoba odgovorna za cijeli logistički menadžment svakodnevno izvršava zadatke kao što su uvoz i izvoz, vremenski raspored vozača i pronalazak povratnog tereta. Potonje je od velike važnosti.

„Naša su se vozila nakon iskrcavanja u Europi godinama vraćala prazna“, tvrdi. Kada je tvrtka Al Pack d.o.o. postala svjesna pripadajućih posljedica, odmah je bilo potrebno rješenje. „Sukladno tome, htjeli smo obavezno smanjiti troškove prijevoza i aktivno se zauzeti u međunarodnom prijevozu robe. Iz tog smo se razloga odlučili za europsku burzu tereta i utovarnog prostora TC Truck&Cargo® tvrtke TimoCom, koja nam od tada pomaže u izbjegavanju praznih vožnji“, objašnjava Rudinski.
Takva mjera ima smisla, jer izvozi se 65% proizvedene ambalaže za razne industrije.

Jedna platforma, mnogo prednosti

Tvrtka Al Pack d.o.o. već više od godinu dana poznaje prednosti burze tereta TimoCom i izuzetno je zadovoljna: „Odlika platforme TC Truck&Cargo® jednostavan je pregled ponuda, upoznavanje novih logističara, snižavanje ukupnih troškova i dodatni poslovi. Osim toga, burza tereta i utovarnog prostora pomaže u pronalasku tereta za povratnu vožnju u neposrednoj blizini odmah nakon istovara“, nabraja Rudinski.

Uz to hvali i još jednu posebnost: „Još jedan pozitivan vid suradnje s tvrtkom TimoCom čine zaposlenici. Bez obzira na to s kim stupim u kontakt, zaposlenici svaki put ostave odličan dojam. Uvijek su prijateljski raspoloženi i trude se pomoći. Osim toga, ispunjavaju sve zahtjeve. Smatram da je i to potrebno spomenuti.“

Kako pokazuje primjer tvrtke Al Pack d.o.o., platformom TC Truck&Cargo® moguće je jednostavno i brzo stvarati dodatne poslove i izbjegavati prazne vožnje – i to ne samo za prijevoznike i otpremnike.

Više informacija o tvrtkama TimoCom i Al Pack d.o.o. naći ćete na www.timocom.com.hr i www.alpack.rs.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh