26.10.2016

IAA Gospodarska vozila 2016: Genijalno digitalno

Transportna platforma TimoCom u promjeni

(2)

Erkrath, 13.10.2016. – Pružatelj IT usluga, TimoCom je na 66. sajmu za gospodarska vozila IAA Nutzfahrzeuge u Hannoveru bio jedan od izlagača na licu mjesta. Na vodećem svjetskom sajmu za transport, logistiku i mobilnost brzo je postalo jasno da je najveća europska transportna platforma spremna za digitalnu budućnost logistike.

Vrhunac godine za TimoCom

Slogan sajma IAA 2016 glasio je „Ideje su ono što nas pokreće“. TimoCom je preuzeo misao vodilju i ekskluzivno unutar najveće europske transportne platforme predstavio novitet o kojem se špekuliralo: Funkcija preuzimanja i prijenosa dokumenata za često zahtijevane dokumente unutar direktorija tvrtki, čime faksiranje i slanje e-mailova postaju dio prošlosti. TimoCom je s funkcijom postavio prekretnicu, jer mega-trend digitalizacije bio je jedna od ovogodišnjih velikih izložbenih tema.

Transport i logistika nemaju granica

Uz veliki interes posjetitelja od oko četvrtine milijuna ljudi, ove godine još se nešto može primijetiti: Sajam IAA nikad prije nije bio "internacionalniji". Među 215 000 poslovnih posjetitelja svaki treći od posjetitelja bio je iz inozemstva, a na veliko oduševljenje višejezičnog TimoComovog sajmišnog tima koji je u domaćoj atmosferi razgovarao sa svim posjetiteljima štanda. Glasnogovornik tvrtke Marcel Frings taj aspekt pobliže objašnjava: „Uspostavljanje novih kontakata te upoznavanje posjetitelja s mnogim prednostima tvrtke TimoCom, i to na njihovom materinjem jeziku te pružanje podrške klijentima na putu do logistike 4.0 nama je kao i europska transportna platforma osnovna stvar “.

Transportna platforma TimoCom nudi dodanu vrijednost za sve sudionike transporta. U to su se u Hannoveru na sajmišnom štandu uz vrhunac industrije ove godine uvjerili prijevoznici, špediteri te poduzeća za proizvodnju i trgovinu.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh