01.04.2019

Leonetwork Kft. probija se na jugu Budimpešte

U osam mjeseci s tvrtkom TIMOCOM do vrha

(1)

Erkrath / Érd, 01.04.2019. - Mező Tünde zna posao. Mađarska direktorica u svibnju 2018. preustrojila je obiteljsko poduzeće za poslovno savjetovanje i otada s tvrtkom Leonetwork Kft. pojačano koristi međunarodne i tuzemne transporte tereta i držanje skladišta.

Godina 2018. bila je vrlo uspješna godina za Leonetwork Kft. Između svibnja i prosinca ta tvrtka je s 1054 transportna naloga ostvarila promet od 101 milijun HUF (oko 318 000 eura). Od toga je 741 transportnih naloga, dakle oko 70 %, dodijeljen preko digitalnog sustava za odvijanje naloga TC Transport Order® tvrtke TIMOCOM.

Godina 2018. bila je vrlo uspješna godina za Leonetwork Kft. Između svibnja i prosinca ta tvrtka je s 1054 transportna naloga ostvarila promet od 101 milijun HUF (oko 318 000 eura). Od toga je 741 transportnih naloga, dakle oko 70 %, dodijeljen preko digitalnog sustava za odvijanje naloga TC Transport Order® tvrtke TIMOCOM. „Sada ću proširiti tvrtku”, raduje se direktorica. Tvrtka Leonetwork Kft. specijalizirala se za zbirne transporte, transporte dodatnog tereta i izravne transporte. „Opskrbljujemo ciljeve transporta u cijeloj Europi.”

Lokacija tvrtke je Érd na jugu Budimpešte. Roditelji gospođe Tünde 1998. godine prvotno su osnovali poduzeće za poslovno savjetovanje. Do njihovog umirovljenja to područje je bilo u središtu pozornosti. Ipak, angažirana kći iskoristila je prošlu godinu i sama postavila sasvim nova mjerila.

„Transportne naloge moguće je dodijeliti brzo i jednostavno”

Unatoč preustrojstvu klijenti nisu morali mijenjati svoje navike. „Već 24 godine bavim se tim područjem. S tim iskustvom dalje radim na tome da klijenti kao i prije dobivaju visokovrijedne i individualne usluge na koje su navikli”, kaže direktorica. I njezini podizvođači mogu se pouzdati u digitalno procesuiranje naloga pomoću sustava tvrtke TIMOCOM. Započevši novu godinu tim uspjesima, gospođa Tünde zna da je korištenje usluga tvrtke TIMOCOM bilo baš ispravna odluka.
„Transportne naloge moguće je dodijeliti brzo i jednostavno. Unosim sve važne informacije u obrazac, šaljem transportni nalog izravno u sustavu i automatski sam obaviještena čim ga moj pružatelj usluga prihvati. Sve to tim jednim klikom tada postaje i stvarno pravno obvezujuće.”

Aplikacija ima preglednu površinu i osim toga njom je moguće ugodno upravljati. „Sigurna sam da aplikacija TC Transport Order® s vremenom čini komunikaciju e-poštom suvišnom. U usporedbi s tim ovako je jednostavno brže. A vrijeme je novac i u transportnom poslu. Aplikacija je optimalna za sva mikro, mala i srednja poduzeća budući da osim burze tereta unutar sustava tvrtke TIMOCOM nije potrebno dodatno kupovati neki drugi program za procesuiranje naloga”, sigurna je Mađarica i opušteno gleda u budućnost. Naime, u osam mjeseci korištenjem sustava TIMOCOM uspjela je nakon velikog preustrojavanja unaprijediti svoje poduzeće.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh