04.04.2017

Nova aplikacija unutar transportne platforme

TimoCom predstavlja novitete na sajmu „transport logistic 2017“

(3)

Erkrath, 04.04.2017. – Pružatelj usluga u IT sektoru TimoCom u svibnju na sajmu „transport logistic“ u Münchenu po prvi puta predstavlja svoj veliki vrhunac: novu aplikaciju unutar najveće europske transportne platforme! Ovaj novitet digitalizira transportne naloge i podržava više od 110 000 korisnika prilikom digitalne transformacije u logističkoj svakodnevnici.

Iskusite TimoCom novitete uživo

Od 9. do 12. svibnja 2017 sajam „transport logistic“, vodeći svjetski sajam za logistiku, mobilnost, IT i Supply Chain Management, ponovno otvara svoja vrata. Za TimoCom, vodećeg pružatelja IT usluga za transportnu i logističku branšu to je prava prilika da uživo iznese svoje digitalne novosti. U dvorani A5 na štandu 317/418 posjetitelji mogu ekskluzivno isprobati novu aplikaciju i uvjeriti se kako ista značajno poboljšava dnevne poslovne procese između otpremničkih poduzeća, špeditera i prijevoznika. „Posebnu vrijednost pridajemo tome da svim sudionicima u transportnom lancu približimo digitalni razvoj kako bi mogli raspoznati mogućnosti i koristiti ih za svoje poslovne procese“, tvrdi glasnogovornik tvrtke TimoCom, Gunnar Gburek.

Digitalizacija ide naprijed

Platforma TimoCom tek je nedavno proširena uz komunikator Business Messenger za digitalnu komunikaciju i funkciju preuzimanja i prijenosa dokumenata u integriranom direktoriju tvrtki. „Ove godine stiže nova aplikacija koja je također u znaku digitalizacije i koja će načelno pojednostavniti način rada TimoComovih korisnika“, otkriva Gburek.

Posjet štandu tvrtke TimoCom apsolutno je obavezan za sve korisnike i zainteresirane. A ako se pitate što vas tamo čeka - neka bude uzbudljivo do početka sajma.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh