12.06.2015

Odlikovana TimoComova burza tereta

TC Truck&Cargo® dobiva pečat kvalitete saveza BME

(1)

Erkrath, 12.06.2015. – Europska vodeća burza tereta i utovarnog prostora TC Truck&Cargo® tvrtke TimoCom, odlikovana je pečatom kvalitete BME za kategoriju „Nabavka u transportu“. To je već drugi proizvod tvrtke TimoCom certificiran od strane BMEnet GmbH, podružnice Saveza za upravljanje materijalom, nabavu i logistiku (BME).

„S odlikovanjem BME iznimno smo zadovoljni jer pokazuje da TimoComova burza tereta i utovarnog prostora TC Truck&Cargo® ne samo da nudi raznolikost već i kvalitetu. Kombinacija koja je jedinstvena na tržištu za transportne platforme“, kaže Marcel Frings, glavni predstavnik tvrtke TimoCom. Pošto je platforma za tržište trenutačnih isporuka već neko vrijeme aktivna i za proizvodne i trgovačke tvrtke iz cijele Europe, BMEnet GmbH ispitala je TC Truck&Cargo® na osnovi objektivnog i standardiziranog kataloga kriterija.
Rezultat: „Burza tereta i utovarnog prostora TC Truck&Cargo® pružateljima transportnih usluga i nalogodavcima omogućuje dodatne poslovne mogućnosti i pomaže optimizirati iskorištenost kapaciteta kroz nabavke u oblasti transporta. Time se izbjegavaju i prazne vožnje, što je dobro i za okoliš. Osim toga, TC Truck&Cargo® nudi ostale pogodnosti i pametne dodatne funkcije koje olakšavaju dnevni rad TimoComovih korisnika“, stoji u objašnjenju BMEnet GmbH.
Pojednostavljeno: Ako otpremnička poduzeća traže učinkovit softverski sustav za logistiku, u tvrtci TimoCom pronaći će kvalitetnog i transparentnog tržišnog dobavljača.

TimoCom dvostruko certificiran
Pečatom kvalitete za TC Truck&Cargo®, tvrtka TimoCom Soft- und Hardware GmbH je poduzeće koje je već dvaput odlikovano u području „Softver i platforma“. Prethodno ispitana bila je TC eBid®, online platforma za europske transportne natječaje. Ona već od 2010. godine nosi pečat „Nabavka transporta“. BME i ovdje upućuje na veliku učinkovitost, korisničku pristupačnost i povećanje tržišne transparentnosti.

Pečat kvalitete BMEnet: Ispitani standardi kvalitete
Pečat kvalitete BMEnet GmbH dodjeljuje se za integrativna rješenja za softver i platforme u svrhu optimizacije kupnje i logistike. Ispitivanje se temelji na standardiziranim i neutralnim kriterijima kataloga, s jasno definiranim zahtjevima. U tom će kontekstu tržište prilikom odabira softverskog sustava biti transparentnije. Korisnici dobivaju sigurnost pri nabavljanju softvera s certificiranim standardima kvalitete. Ponuđači svojim klijentima za uzvrat mogu dokazati kvalitetu vlastitih proizvoda.

Pressemitteilungen herunterladen
na vrh